PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdag venter en interessant V4-omgang fra Bollnäs, og det er en del snadder i denne omgangen. Vi prøver å spekulere mot favorittene, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 8 Iron Creek – Avgjorde lekdende lett under sal i debuten for Sybille Tinter sist, og den varslet toppform direkte for sin nye trener. Er også knallgod med vogn, og vi er inne på at den ikke står noe tilbake for 2 Best In Show As. Med tanke på den fine oddsen i vår ide så er det ingen tvil om hvem som står først på vår rank. Innfrir som en godbit?

V4-2 : 3 Alfa Lina – Er det bra fart/kapasitet i, og det skal bli spennende å se den skoløs på alle fire for første gang i karrieren. Dette kan løfte den betydelig, og den må tas på alvor direkte etter en liten pause. På ren kapasitet er den nemlig god nok, og vi velger å varsle for den i overkommelige omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Tale Of Jacks – Her er det litt skille på hestene, og vi skal ikke sløse med kryssene. Hesten vi plasserer først spurtet voldsomt fra sisteplass sist, og vi likte skarpt det vi fikk se. Havner den bare sånn noenlunde riktig på det nå så er den garantert på foto. Kan nemlig ikke få en finere oppgave enn dette. SKAL MED PÅ ALT!

V4-4 : 2 Ingrid Sting – I finalen er det veldig jevn/åpent, og her kan det vise seg å være smart å gardere bredt. Vår ide viste 14,5 s 800m sist, og den holder sin fine form. Tredje sist stod den til tilsvarende som nå, og da ble det en sikker seier fra tet. Nå er den kuskeplusset, det blir uten sko som tredje sist, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.