PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad står for tirsdagens V4-lunsj, og det er en skikkelig fin omgang som venter. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Hipster K. – Var svak etter et lengre avbrekk nest sist, og fungerte heller ikke som best da. Sist var den betydelig forbedret, og den fullførte meget bra. Innersporet på Färjestad er ikke optimalt, men skulle Hipster K. likevel forsvare det, ja, da er nok dette løpet over, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

V4-2 : 10 La Suora M.L. (denne ble strøket tirsdag) – Her er det veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen blir ikke veldig mye spilt, men er fakta ikke så verst, og den skal passes. Fullførte meget fint på en knallgod tid tredje sist, før den fulgte opp med en enkel seier nest sist. Nå sist ble det dessverre galopp. Løser det seg bare noenlunde underveis så dukker den opp i fremste rekke, og det til bra odds i totoen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Es Trenc – Er en brennkvikk sprinter som gjør en spennende start etter litt juleferie. Er formen på plass etter oppholdet, ja, da dreier fort dette seg om tet og slutt. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å gå ALL in på den direkte etter oppholdet.

V4-4 : 8 Born Winner – Er en traver med BRA grunnkapasitet, og den gjør en svært spennende start i regi Michael Larsson. Viser denne bare litt form etter oppholdet så er den god nok i massevis i et løp som dette, og den er svært spennende første gang ut. Slår til som en godbit?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.