Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdag er det Visby som står for V4-lunsjen. Vi tror ikke på veldig store kroner i denne lunsjen, og ganger bongene noe opp. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Sun’s Ambitious – Stummet sist etter mye trykk, og var delvis unnskyldt da. Gangen før avsluttet den sterkt, og vi hadde 11,3 s 800m på klokken. Nå blir det tet, den får trolig kjøre unna i et ganske lavt tempo, og sjansene for at den kan renne unna skal være gode. Bongene dobles naturligvis opp med 10 Greenhill’s Rocco som kun gjør gode løp, og som dessuten tåler å bli brukt underveis.

V4-2 : 12 Ego Sisu – Er den helt overlegent beste hesten her, og den må ha en fin sjanse. Fikk ikke skikkelig feste etter pause sist, og leverte derfor ikke på topp. Kommer ut med noen andre sko til dette løpet, og det skal gjøre at den får bedre feste. Skal dessuten ha gått frem med løp i kroppen, og den står klart først på vår rank. Skrellen i løpet kan 8 Scarybeary Lixarve være. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og ble sjenert til galopp på oppløpet sist. Kjempet da om seieren, og da skal man huske på at den stod 20m bak 9 Bugatti Veyron. Er 20m billigere ute nå, og vi synes det er merkelig at den er såpass lite spilt kontra Bugatti Veyron.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Unique Saint – Kommer ut etter en lengre pause, og man har funnet en helt riktig oppgave til den. Er nemlig lynrask fra start, og det kan bety tidlig tet. Vi har en mistanke om at formen er veldig bra direkte da den risikerer å miste nesten samtlige poeng om den ikke presterer (ettall øverst i raden). Er meldt med BIKE, og det gjør den bare enda hurtigere innledningsvis. SPILLES!

V4-4 : 7 Super Nice – Var fantastisk bra etter pause sist, og er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen. Motstanden er noe tøffere, men leverer den på topp, ja, da skal de andre få kjørt seg litt. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.