Tjen penger på svenskene

I søndagens V65-omgang på Solänget er det dobbel jackpot, og det betyr at det ligger rundt 9 millioner i sekserpotten. Her kan du være med og spille om millionene.

Her finner du Nettavisens V65-tips til Solänget.

Her finner du komplett program til løpene.

Forrige søndag var det jackpot på Halmstad. Da var det ingen som klarte å prikke inn alle seks rette, og det betyr at det overføres nærmere fem millioner kroner ekstra til omgangen på Solänget.

Millionutbetalinger forrige helg
Det har vært mange store utbetalinger i de svenske riksspillene den senere tiden. Som nevnt var det ingen som klarte seks rette søndag for en uke siden. Det var kun to kombinasjoner som klarte fem rette, og hver av disse ble belønnet med over 1,5 million svenske kroner. Dagen før var det kun en bong som klarte syv rette i V75, og dermed kunne en heldig og dyktig spiller inkassere 23.3 millioner. Bongen var på 400 kroner, og inneholdt 3 bankere.

Flere åpne løp
Også denne søndagen er flere av løpene åpne, og det kan fort komme flere overraskelser og en ny stor gevinst.
Vi har funnet en banker i et løp hvor de fleste garderer bredt. Dermed kan vi gardere flere av de store favorittene. Det er svært få norske gjester som tar turen til Solänget, men i et løp for kaldblods tror vi seierskampen vil stå mellom to norskfødte travere.

Som vanlig har vi satt opp tre spilleforslag, som du kan kjøpe oppe til venstre på siden.