Tjomsland i fokus

Foto: hesteguiden.com

Nær sagt som vanlig er Øystein Tjomsland godt forspent med vinnersjanser på sin hjemmebane i kveld, og vi tror på seier for en av hans seneste nyervervelser.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Sørlendingen setter seg nemlig opp bak tre relativt klare favoritter denne søndagen, og i V5A-4/V5B-1 synes vi 1 Smaragden står til for å lede sitt løp rundt om. Kunne ikke følge en meget opplagt Mona til slutt i debuten for suksesstreneren, men løp i kroppen etter meget lang pause bør ha gjort veldig godt. Vi tror distanseøkningen ved denne anledningen er en klar fordel, og mot ikke alt for tøffe konkurrenter tror vi på en topp vinnersjanse.

Krefter har aldri vært mangelvare der i gården, men det har vært stadige galopper som har ødelagt mye for Elding-sønnen. Virket langt mer stabil for Tjomsland i den siste starten, og på våre minste spilleforslag garderer vi ikke. Tet fra start til mål bør kunne være et svært sannsynlig scenario, og eventuelt krevende forhold (vært mye mildvær i det siste) tilsier stammen at han skal kunne takle på utmerket vis.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Annonse: Rolf Lerum byr på svært interessant info i monteløpet! Ikke gå glipp av hva vi har å by på i V5-3!

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Sørlandet har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 360 og 960 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-spillet på hhv 96, 288 og 960 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no i kveld.