Tjomsland i sør

Foto: hesteguiden.com

Øystein Tjomsland er godt forspent med vinnersjanser på sin hjemmebane i lunsjen i dag.

Mandagen fyres av med spill til lunsjløpene på Bollnäs i Sverige og på Sørlandets travpark hos Norsk Rikstoto, mens spillerne på kvelden kan se frem til en jackpot-omgang i V64-spillet med 1.3 millioner ekstra i sekserpotten på Halmstad på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Leangen i Trondheim her på berget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Sørlandet denne mandagen sparte vi bankeren til slutt, og da snakker vi om 2 Chasing Pavements. 5-årshoppa har løftet seg voldsomt nå på slutten, og i dag står hun helt perfekt til i sitt løp. Vi tror hun kan sitte tidlig i tet denne gangen, og da tror vi i så fall at løpet er kjørt. Det skal dog kunne dreie seg om en solid vinnersjanse uansett posisjon underveis, og vi tror favoritten innfrir i finalen.

Tjomsland-traveren leverte en svett sist 700 til sølv på fine 14.2 over en sprint bak svært gode Andover The Prenup i den siste starten, og i dag støter hun ikke på hester av slikt kaliber. Avsluttet friskt etter sen luke i den siste starten uten å få premie gjorde 4 C.R.L. Trefilov, men sistenvnte kunne ikke hente igjen vår banker for dagen sist de møttes i den nest siste starten.

All den tid C.R.L. Trefilov ikke er noen kløpper i fra start, tror vi ikke han tar ned favoritten i fra utvendig posisjon. Det var veldig billig i mot for 5 Mr. Ratzeputz ved triumfen på 17.6 full vei på Klosterskogen i den siste starten, og da synes vi det er klar fordel Chasing Pavements i dette løpet.

Innleveringsfrister Sørlandet
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider
I et sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag i den tredje avdelingen skal 2 Freddi skal være snakk om en naturlig favoritt, men vi synes 7 Hågå Jo er vel lite spilt med sine 14% i det løpet. Sistnevnte har blitt matchet mot Argr G.&Co hele veien nå på slutten, og vi synes han har gått veldig fine løp.

Han fikk fjerde på 28.5 full vei i den siste starten i Skien, og med litt flyt på veien i dag, ser vi ikke helt bort i fra at Frisli To jo-sønnen kan gå helt til topps. Dagens distanse sprint skal være en klar fordel, og han står perfekt inne i løpet pengene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!