Tjomsland med banker og skrell

Talentet Lesja Kongen og kusk Øystein Tjomsland er en av dagens bankere på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Talentet Lesja Kongen og kusk Øystein Tjomsland er en av dagens bankere på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Ulsrud Tea, og Lesja Kongen blir begge banket i dagens V65-spill. To solide bankere. De fire øvrige løpene er vidåpne, og det kan bli flotte kroner.

Fra Sørlandet 4.mai så serverte vi 34,59 oddseren Annie On som herlig sjokk av et førstevalg, og vi håper flere av dere tok rygg på den delikatessen som altså var helt uspilt i totoen. Mange elsker samlebonger, og spesielt når løpene går på Forus finnes det mye tynne bonger. Det medfører ofte at man får enormt godt betalt når skrellene kommer, og også denne tirsdagen så har vi jobbet frem noen ordentlige dype som fort gjør samlebongene verdiløse. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Før vi går over til dagens V65-objeketer fra Forus så vil vi også minne deg på at fra Sverige så er det Axevalla som har V64-løpene denne kvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Forus

V65 kl. 18.30

V5 kl. 19.41

DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Her er dagens bankere, og objekter…

V65.1 : 11 Ulsrud Tea – Skal ha seg en blåser i kroppen før Ole Uttisrud på Momarken 19.Mai, og dermed så skal ikke «super Tea» tømmes denne tirsdagen. Har brutalt tøffe betingelser foran seg, men er noen på strek interessert i å ta ansvar? Dvs å kjøre på klokken, slik at dette tillegget blir blytungt å hente? Vi tror ikke det, og vi tror faktisk at Ulsrud Tea vil få relativt tidlig kontakt. Da har denne hesten vist seg å være «umulig» å ha med å gjøre i sisterundene før, og mot en overkommelig motstand nå, ja, så blir den fort vrien å ha med å gjøre igjen.

På Klosterskogen sist så ble den grovt sjenert, og galoppen var ikke til å unngå. Viser ca 22/1800m etter galoppen, har full spenst i målgangen, og den kommer gnistrende tilbake. Selv med tøffe betingelser så er vi altså veldig inne på at den jogger rundt dette feltet i sisterunden, og vi snakker om en motivert storfavoritt.

V65.2 : 2 Oneway GT – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et klart bra løp direkte etter avbrekket. Er altså med på en ganske luftig 13 åpning før Oddvar Mæland finner tredje innvendig til sin springer. Står på godkjent tilslutt med tanke på innledningen, og den noterer seg for en ny bestetid.

Gikk noen skikkelig fine løp på høsten i fjor, og da bet den OK i fra seg mot vel så gode hester som dette. På tirsdag så blir det tet, eventuelt rygg leder, og fortsetter den der som den slapp sist, ja, da kan bomben smelle i det som er et veldig jevnt løp.

V65.3 : 10 Lesja Kongen – Har et gaveløp foran seg, og normalt sett så dreier dette seg om en klink vinner. Den satt tidlig i tet nest sist fra tillegget, men feiler seg da bort ned mot siste sving i fortsatt ledelse. Gikk glipp av en plass helt der foran, og da møtte den gode hester.

Nå sist så fikk den en umulig reise, og slet samtidig med litt rusk i kroppen. Har trent fint inn mot denne oppgaven, og fra andre omvendt på tillegget så er nok Tjoms på rask vei fremover direkte. Topp sjanse, og dette skal dreie seg om en solid banker i omgangen.

På rett vei. Kan overraske nå :

V65.4 : 3 Admiral Baggi – Er en traver som har slitt mye underveis i sin korte karriere, og det er ikke alltid at den har sett like hel ut i kroppen sin. Kom nå sist ut etter et lengre avbrekk, og da fungerte den i hvert fall MYE bedre enn hva vi har sett fra den kanten tidligere. Er uheldig på startsiden, det blir litt trangt, og Mæland kjører oppi foranliggende hest. Galoppen kom, og Admiral Baggi havnet noen lengder bak feltet.

Er selvfølgelig noe tung i kroppen sin etter pausen, men den gjør et oppløftende løp i kulissene, og den passerer mål med litt krefter igjen på tanken. Trenger muligens enda et løp i kroppen før storformen er der, men med såpass spennende betingelser som dette så gir vi den likevel en skrell mulighet i det som er et vidåpent løp uten de helt store kanonene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Røpet toppform sist. Blir meget spennende å følge her :

V65.5 : 1 Lovisa Mykla – Selv om det er en del gode hester imot her så er dette et spennende spill på tirsdag. Etter at den slet med litt «gruff» helt på tampen av fjoråret så peker nå alle piler riktig vei. Har fått seg tre løp i kroppen, og det har den også trengt. På Sørlandet nå sist så leverte den en mektig siste langside, før den er ute av det, og feiler seg bort som tredje hest mot oppløpet. Gikk glipp av en 13 tid, og en plass helt der foran. Kom enormt tilbake i kulissene, og den «fløy» over mål. Leverte et helt herlig formbeskjed!

Glem heller ikke at på sitt beste i fjor så gjorde den godt i fra seg mot meget gode hester som Hope And Love (Bjerke 09.10.2013), og Pasha (05.11.2013). Har et høyt maks nivå, den er kjapp ut, og blir den bare ikke fast ifra et noe sjansebetont spor her, så viste den såpass oppløftende takter nå sist at den kan overraske. OBS!

V65.6 : 10 Skyboy – Har plundret litt med en fot siden det siste løpet, men ser nå bra ut igjen i jobbene. Dette er en hest som Ove Kenneth har gjort en meget god jobb med, og den har prestert veldig bra på distanser som den ikke var spesielt glad i tidligere. På tirsdag så kommer Skyboy ut på den distansen som passer han best, og på ren fart så er neppe så veldig mange bedre enn den i dette feltet. Står i fine rygger fra start, og den kan komme bra igjennom på startsiden. Feller alt med det rette ryggløpet? Blir etter vår smak for lite spilt, og er den bare tilbake på sitt normale nivå etter pausen så kan den skrelle mot en overkommelig gjeng.

1 Respekt DK – Er noe tøffere ute nå, men her er det toppform pågang. Ble sittende bom fast sist med mye krefter igjen. Er kjapp ut, og den kan fort få drømmeopplegget nå. Må med!