Tjomsland med ny banker

Øystein Tjomsland presenterte Tekno Odin i flott skikk søndag og har også lunsjbankeren på Sørlandet mandag.

NB: Norsk Rikstoto har dessverre problemer med sin kupongmodul i dag og vi får dermed ikke lagt ut våre kupongforslag. Eksperten fungerer dog heldigvis som normalt og du kan kjøpe andel i et av våre andelslag der.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en svært hektisk helg på travfronten, er det bare å lade om og glede seg til en hektisk mandag. Som starter med V4 fra Halmstad, og etterfølges av lunsjtrav fra Sørlandet. Til kvelden er det V65 fra Sørlandet og jackpotomgang i V64-spillet fra Mantorp der 1 470 261 kroner overføres til sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Gävle søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V5 kl 13.37

DD kl. 14.12

Har sett lysende ut
På Sørlandet var vi aldri i tvil om bankeren. Slik 7 Andover The Prenup har sett ut i to strake seiersløp, er det svært vrient å se hvordan denne kan tape. Motstanden er knapt middels og vi formoder at Øystein Tjomsland er offensiv fra start i ettermiddag, tross sjuendespor bak bilen. Vallaken har vært blendende god i seiersløpene og vinner trolig dette om nødvendig fra dødens. Øystein Tjomsland er også trener bak nytente 10 Chasing Pavements, men sier selv at denne ikke i nærheten av kapasiteten til Andover The Prenup. Da er det ingen vits i å spekulere og 7 Andover The Prenup og Øystein Tjomsland blir vår klare lunsjbanker på Sørlandet mandag.

Kan bli Cash
V5-finalen er et halvskummet løp all den tid flere av forhåndsfavorittene har en tendens til å underprestere. Vi merket oss at Tom Erik Solberg dro opp angrepene i tredjespor med 4 Out Of Cash på Sørlandet sist søndag. Nå klarte ikke hoppa helt å fullføre det angrepet, men Solberg gjør aldri slikt dersom han ikke føler han har noe å kjøre med. I kveld er forutsetningene mye bedre og vi ser slett ikke bort fra 4 Out Of Cash og Tom Erik Solberg kan bli ropt opp som vinnere av V5-5.