Tjomsland sin grunnlagsklatrer innfrir

Øystein Tjomsland innfrir normalt med kapable Grude Eld. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Øystein Tjomsland innfrir normalt med kapable Grude Eld. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren har kapasitet til å leke med denne gjengen! En frekk duo gjør livet surt for en stor favoritt! På tirsdag skal vi hente "oljekronene" fra Forus.

Vi går hardt ut denne tirsdagen, og anbefaler en banker direkte. Øystein Tjomsland dukker nemlig opp med en hest som vi liker skarpt, og i svært billige omgivelser så innfrir normalt sett 8 Grude Eld (V65-1). Flere av løpene ellers er utfordrende, og vi ser slett ikke bort i fra at det kan bli en bra bunke med tusenlapper for dem som kommer til lukene. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Forus:

V65:18.30

V5:19.41

DD:20.03

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Halmstad med start kl.12.20. V5 på Jarlsberg med start kl.13.37. V64 på Umåker med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Forus:

V65-1 : 8 Grude Eld – Dagens banker kommer ut direkte, og det som er bra er at den faktisk ikke trenger å bli så enormt hardt betrodd da «ALLE» velger å banke Dani Boko i V65-2… Når det gjelder Grude Eld så ble det veldig feil for den sist da den ble kjørt rett ned i en stygg situasjon tidlig i løpet. Leverer uansett en sterk avslutning mot MYE bedre hester enn dette, og på vår klokke så stod det 26,0 s 500m med krefter igjen. Her møter den på en billig gjeng som den normalt sett bare jogger rundt. BANKER!

V65-2 : 7 Dani Boko – Er en veldig bra hest, og den har fått stolpe i programmet. Fungerer dog ikke som best, og vi ble vel ikke direkte overrasket at den feilet sist. Vinner normalt sett dette om den oppfører seg, men på den største bongen denne tirsdagen så velger vi uansett å spekulere litt, da det er KJEMPEVERDI i omtrent alt som kan krype og gå i dette feltet.


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V65-3 : 6 Mahwah – Her er det VELDIG DÅRLIG klasse, og i slike løp er det bare å gardere opp. Ingen av disse er nemlig til å stole på. Draget til Kjetil Djøseland har fått to løp i kroppen etter at den ble behandlet. Har blitt ekstremt passivt kjørt, og sist så vinner den om den får sjansen tilslutt. Skulle den komme seg tidlig foran fra andre omvendt her så kan dette løpet være kjørt. 3 Coolmate – Var et bra drag i V5 sist, og den rakk frem til knepen seier via 13,6 s 500m. Gangen før så feilet den i fra seg en 17-tid. Utvikler seg i riktig retning, og Einar Nedrebø hadde et godt tak på den. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V65-4 : 2 Bidden – Leverte en herlig formbeskjed sist, og selv om ikke distansen er noe stort pluss nå så går det fint når den er i en slik form som dette. Nå sist så kom den SVETT tilbake etter at kusken var uheldig når han kjørte oppi med Bidden. Her står den nydelig til for å smyge med, og blir den bare ikke fast så kan det være duket revansje. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Broadway Blaze – Tok en fortjent seier nå sist, og selv om det var i billige omgivelser så likte vi den godt. Har kapasitet til å straffe bedre hester enn dette, og ligger den nedpå hele veien, ja, da duger den. 9 Guitar Man – Har vært tung som bly i kroppen i comebacket, men den virket uansett klart forbedret nå sist. Her står den nydelig til for å smyge med, og med enda et knepp opp, ja, da kan den sjokke for gjestekusk Magnus Teien Gundersen.

V65-6 : 6 Roberto Ry – Var det OK rapporter på etter pause nå sist, og den var knallgod direkte. Geir Mikkelsen kjørte rett og slett som han satt bak en klink vinner, og den var enorm i nederlaget. Skulle den vokse på dette løpet så skal den bli meget utrivelig å ha med og gjøre her. Må bare prøves som et herlig frekt bud mot en overspilt favoritt. 2 Jag Photo – Er også spillbar her. Var tung sist, men var uansett veldig positiv. Viste tredje sist at den er KJAPP ut bak bilen, og er det Rune Wiig som når teten her så er fort dette løpet kjørt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.