To "klinke" på Forus?

Nettavisen singelstreker My Red Force og S.S Gift Of Peace i en oversiktlig V5-rebus på Forus.

Klikk her for gratis V5-tips

Her kommer DD-tips til Momarken

Klikk her for å laste ned program

Samlebonger
Vi gikk skikkelig på trynet på våre samlebonger på Forus forrige tirsdag, men går på med nytt friskt mot i dag. Med to "klink" vinnere i boet går vi for samlebonger nok en gang på de to største forslagene.

Leder rundt om?
4My Red Force og Tom Erik Solberg i V5-3 tar turen til Stavanger i dag, og mot slett motstand dreier det seg om en solid vinnersjanse. Giant Force-sønnen har hatt en eventyrlig utvikling i regi Tor Olaf Halle, som nok en gang bekrefter sin evne til å finne nye gir på hester som ser ut til å ha stagnert. 215 000 har trillet inn på kontoen til en fornøyd eier i år, og det stopper nok ikke med det. Vi tror på tet fra start til mål, og garderer ikke.

Dags for seier?
3 S.S Gift Of Peace i V5-4 blir vår andre banker for dagen. Armbro Goal-datteren har levert sterke innsatser i hele høst, og fortjener virkelig å få en seier. Kåre Refsland har full fart på hestene om dagen, og mot svært overkommelig motstand tror vi det er dags for årets første seier.

V5-rebusen innledes med et kaldblodsløp hvor det jevnt over er høy kvalitet på deltagerne. Vi tror 8 Mixen og 10 Rau Jo er de tøffeste i klasen, og regner med at favoritten 7 Torpa Emil skal få litt å slite med under dagens forutsetninger.

Litt åpent i den andre avdelingen hvor amatører og stallpersonell skal i ilden. Vi har dog funnet frem til fire hester, som vi mener hever seg noe over mengden. Vi har bl.a. funnet frem til en 7-prosenter i løpet, som ser ut til å være totalt bortglemt! Les om denne her.

Vi støter på en storfavoritt i V5-finalen i form av 6 Atlantica. L.V. Glory Bound-datteren rader opp, men vi er litt inne på at hun kan få mer kamp en hun setter pris på av en 4-åring som er kraftig på gang formmessig. Vårt motbud i løpet er foreløpig kun krysset av på magre 10 %, noe som gjør dette til et meget spennende kryss på kupongene! Les om denne her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 320 og 1.080 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

De to største forslagene er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en hhv 20, og 30 ganger.