Gå til sidens hovedinnhold

To bankere i Bergen

Flere av løpene ser vanskelige ut i Bergen i kveld, men vi tror Lady Vegas og Åsakjappen leder hele veien i sine respektive løp.

Selv om to hester peker seg klart ut i Bergen i kveld, mangler det ikke på spillemessige utfordringer. I et montéløp der folk trolig streker så langt lommeboken rekker, prøver jeg å komme meg gjennom på fire hester. I V65-4 står favorittene svært sjanseartet til, og jeg trår til med heldekk på samtlige forslag, mens jeg også jager en smell på de største forslagene og andelslagene i løpet for den lokale varmblodseliten.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag på Eksperten.

1 Lady Vegas (V65-3) har foreløpig ikke vunnet på 13 starter, men den statistikken forbedrer hun i kveld! Hoppa er rask fra start, noe hun blant annet viste i sitt siste volteløp på Forus 11. februar. Ved den anledning spurtet hun bra til annen bak gode Iron Man, mens hun var tapper fra dødens sist. Det ligger an til at Pål Buer får dirigere farten underveis, og da plikter hun å holde unna.

HTML EMBED

4 Åsakjappen (V65-6/DD-2) har vært veldig god i sine seiersløp så langt i år. Det er vanskelig å se hvordan han skal rote bort seieren i kveld. Hesten blir stor favoritt - noe undertegnede aldri liker - men jeg velger likevel å la ham stå ugardert på forslagene her på Nettavisen og de flate bongene på Eksperten. På V5-forslagene bruker vi 10 Step Down (V5A-5) som banker, og der velger jeg å gardere Åsakjappen som er latterlig stor favoritt (85 prosent!) i formiddagstimene.

HTML EMBED

Jeg velger også å gardere Åsakjappen på Jokersystemet, der jeg leger rundt 60 prosent av innsatsen på favoritten. Lady Vegas - som fullt ut forsvarer sine 40 prosent - står ugardert også på systemspillet. I DD kommer "hele Norge" til å bruke Åsakjappen som utgangshest, og oddsene blir deretter. Jeg støtter meg derfor til 1 Touch of Caviar (DD-1) som utgangshest i DD-spillet.

HTML EMBED

Et flott kaldblodsoppgjør innleder V65-spillet. 10 Tin Tveiten imponerte stort da han presset saften ut av gode Neslands Loke sist. Han blir min favoritt mot årsdebuterende 9 Bork Odin og strekhesten 5 Pål Stjernen.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken