PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 15.15 / V75-1 er i gang klokken 19.30


Örebro byr på en særdeles åpen, og svært spennende V75-omgang denne kvelden. Det vrimler av skrellobjekter i løpene, og bankerne som vi landet på var ikke favorittspilte når dette tipset ble lagt ut. Vi tror dog MYE på 2 Niky Flax (V75-1) og 10 Habrik AM (V75-7) denne kvelden, og går ALL IN på de. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 2 Niky Flax – Har en smellfin oppgave foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Var noe tung etter pause sist, og det på en bane som var noe krevende. Her er det billigere i mot, et kort oppløp er kun et stort pluss, og dette ser rett og slett veldig bra ut på forhånd. Sko på alle fire er ikke noe problem, og den har vunnet mange løp på den balansen. MÅ BARE PRØVES I KVELD! Velger man å gardere så er det kun noen få hester i mot, og vi frykter i første rekke 9 Alone med to løp i kroppen etter pause.

Onsdag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-2 : 2 M.T. Penelope – Er spennende i kveld, og den ser ut til å bli litt bortglemt av spillerne. Suste til tet sist, men måtte så nøye seg med rygg leder runden igjen. Gikk deretter ut i andre utvendig på siste bortre, og feilet altså som helt fulltanket i stengt posisjon mot oppløpet. Så rett og slett ordentlig bra ut for dagen. Gangen før spurtet den bra etter sene luker, og kom til mål med krefter igjen. Er en fersk hoppe under utvikling, og fra et perfekt spor bak bilen kan det fort bli gratis tet. Lar seg rett og slett ikke fange? 1 Halakazam – Gikk ut i dødens ca runden igjen sist, trykket på, og var meget god i nederlaget. Glem ikke at det den dagen var full snøstorm, og vi likte altså innsatsen under de ufyselige forholdene. Blir ikke sporet en felle så er denne god nok, og den må med på en tidlig gardering. PS. 3 Beamer – vant et utrolig billig P21-løp sist, og det uten å imponere. Her er motstanden betydelig tøffere, og vi skjønte ikke helt hvorfor den var favorittspilt når dette tipset ble lagt ut.

Onsdag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-3 : 6 Humble Man – Dette er en traver som Robert Bergh ofte har snakket varmt om, og det er en 3-åring som er bedre enn de pengene den har på konto. Trykket seg til tet ca 1150m fra mål sist, og vant enkelt. Er trolig ytterligere forbedret i kveld, og vi tror på en BRA sjanse. 10 Immigrant AM – Har vært svært oppløftende etter den kom inn på stallen til Jörgen S. Eriksson, og selv om den kun fikk en smultring i raden sist så spurtet den ordentlig bra i et løp hvor det ikke klaffet. Skulle det bli hard kjøring her så kan denne komme på lette bein til slutt, og er absolutt en tenkbar hest for de som jakter skrellen.

Onsdag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-4 : 7 Solkattens Ferrari – Helskummelt løp, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen står med to strake seire, men da over sprint. Avgjorde enkelt fra dødens sist, og har funnet superformen. Distansen i kveld er kun et pluss, og den har vunnet 2 av 4 løp over denne distansen. Med toppform må den være tidlig i et løp som dette, og vi setter den frekt først. 4 Digital Lucky – Klaffet det ikke helt for sist, og den kom til mål med litt krefter igjen. Er en bra hest i grunnlaget, men her er den tøft ute, og vi kjøper derfor ikke at den skal være såpass tungt betrodd. Favoritten er kun en liten gardering for oss. Glem heller ikke 8 Bacchus L.I. som gikk PIGG i mål etter for sene luker sist. Er veldig riktig ute i grunnlaget nå, og kan overraske med flyt.

Onsdag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-5 : 3 It Ain’t Me – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har nok gjort veldig godt. Trakk seg noe fra tet sist, men fullførte uansett godkjent, og gjorde det på en svært krevende bane. Glem ikke at denne travet en 14-tid på distansen fjerde sist, og da tapte den kun for gode King Kong. Fyker fort til tet igjen, og mot billig motstand kan dette dreie seg om tet og slutt. SPILLES! 5 Sweet Muscles – Fullførte solid sist, og knep seieren oppunder mål. Stod da til friske 34x flesket, og er altså favoritt på V75 i kveld. Akkurat det blir litt feil for oss, og dette er bare en av flere som kan vinne et jevnt oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 9 Loaded Leila – Dukket opp etter en liten pause sist, og vi likte det vi fikk se. Var ikke tom etter et passivt opplegg, og kom altså til mål med krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, det er ikke veldig hardt i mot, og som for lite spilt er den spennende. MÅ MED PÅ ALT! 1 Donna Summer – Holdt unna fra tet sist, og var helt OK. Fra eventuelt tet kan den lede lenge, men skulle hun få trykk på seg, ja, da er dette en sårbar favoritt. Ellers vrimler det av tenkbare skrellkandidater, og en bred gardering trenger ikke være feil.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 10 Habrik AM – Blir vår andre banker i kveldens omgang. Har radet opp med flotte innsatser på Solvalla, og avgjorde meget enkelt sist. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og mot billigere motstand i kveld så må dette dreie seg om en stor sjanse. Roger Walmann har dessuten en fantastisk form på stallen, og det er blitt 6 seire på de 10 siste løpene. Sovner bare ikke Kihlström i køen så taper han normalt ikke dette løpet, og vi går altså ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.