*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To bankere i herlig V65-lunsj på Solvalla

Østersund25072018_Kaj Widell varmer Zitor_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kaj Widell er aktuell i fredagens lunsjomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Solvalla disker opp med en knallfin lunsjomgang fredag. Vi byr på to bankere, og flere frekke objekter! Er det kanskje duket for en flying start på weekenden?

Travtipset for V65-omgangen til Solvalla får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. KAMPANJEPRIS! Det koster kun 249 for 6 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V65-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Dagens GRATISTIPS til V65:

V65-2 : 6 Ecco Qui – Var knallgod i nederlaget sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Dundret på utvendig lederen i sluttrunden, knakk den, men ble selv plukket ned oppunder mål av en smygkjørt hest. Var litt tjukk rundt magen sin, og skal normalt ha gått MYE frem med det løpet i kroppen. Kommer her ut mot en «POENGJAKT-GJENG», og leverer den som sist så taper den ikke et løp som dette. Motivert favoritt, og dagens nest beste banker.

V65-4 : 6 Born Winner – Er dagens BESTE banker, og en hest vi ikke kan spekulere mot. Når den vant i debuten øverst i raden så jogget den altså 12,4 s 700m med krefter igjen… Er en ordentlig flott hingst etter Yarrah Boko dette, og den går et mildt sagt spennende 2020 i møte. Mattias Djuse pleier å ha hestene sine «KLARE» etter opphold, og det er nok også dette talentet. Kjører seg tidlig til tet, og vi kan ikke helt se hvordan den skal kunne tape mot en overkommelig gjeng. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag