*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To bankere i jackpotjakten

Special Line og Kristian Malmin bankerspilles i alle spillformer på Jarlsberg fredag.

Jarlsberg byr på 548 137 kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet fredag kveld og i en utfordrende omgang byr vi på bankere.

10.10.14 10:24

Sportspills meny fredag:
V64 Umåker: Voldsomme 1 894 699 SEK ekstra i sekserpotten
V5/V4 Øvrevoll: Ny fredagssuksess for Nettavisens galoppeksperter?
V65/V4 Solvalla: All-inn på Stefan Söderkvist
Oddstips: Oppturen fortsetter for Island

Oddsdobbel: Norge byr ikke opp til dans

Vi har en meget hektisk fredag foran oss med både trav- og galopp på menyen. Som vanlig er det Solvalla som starter fredagen med både V65 og V4-spill. Litt senere på ettermiddagen er det duket for nytt ettermiddagsstevne på Øvrevoll som kan friste med både V5 og V4. Til kvelden er det stor jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg, der det venter 548.137 kroner ekstra i sekserpotten. Enda mer jackpotpenger er det på Umåker, der det ligger voldsomme 1.894.699 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Fire noenlunde oversiktlige løp og to svært uoversiktlige løp er det som venter spillerne til V65-omgangen på Jarlsberg fredag kveld.Etter en uløselig V65-rebus på Klosterskogen torsdag kveld, venter det hele 548 137 kroner ekstra i sekserpotten på Jarlsberg fredag kveld.

Med den antatte folkebankeren Bruno Di Quattro strøket i V65-1 (Frode Hamre melder at denne blir strøket), tror vi det løpet står mellom 3 Cadabra Tooma og 2 Scarlett Gede.

Skal vinne dette og blir hovedbanker
Vår hovedbanker denne kvelden finner vi i V65-6/V5-2/DD-2. Det handler om 5 Special Line som undertegnede bankerspilte på Bjerke direkte etter fire måneders pause på Bjerke 21. august. Da galopperte hoppa fra seg en trolig trippelplass rett før mål etter en blytung forsering i sporene i sisterunden. De som så det løpet var selvsagt ikke overrasket over at hoppa vant i sin påfølgende start på Bjerke for en drøy uke siden. Fredag er motstanden skral og feilfritt taper ikke Special Line dette løpet. Vi bankerspiller i både V65, V5 og DD.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Yngst, men best
I tillegg bankerspiller vi treårige 4 C.C. Noble Augustinu i V65-3. 21. juli debuterte hesten omgitt av strålende treningsrapporter og tross at en så bra hest som Enjoythewinner S.C. var med i det løpet, ble hesten spilt ned til 24 igjen for ti. Ble forsert fram i dødens tidlig i det løpet og surnet litt mot mål. Fulgte så opp med en sterk andreplass i sin påfølgende start, og var ute i en Kriteriekval tredje sist. Nest sist avsluttet hesten flott til tredje i et vanlig grunnlagsløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Likevel var hesten nesten ikke betrodd på Biri i sin siste start og med gjestekusk Tor Wollebæk suste 3-åringen inn til enkel seier til nesten 50 ganger pengene på Biri. Motstanden fredag er alt annet enn tøff, og skal C.C. Noble Augustinu leve opp til sine forventninger, skal han legge dette feltet på rygg. Vi bankerspiller.

To vanskelige kaldblodsløp
I V65-4 så velger vi å helgardere på samtlige spilleforslag, mens vi i V65-2 garderer bredt på de to minste V65-forslagene. Men også dette løpet er åpent og på det største så helgarderer vi også der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Ida vinner igjen?
I V65-5/V5-1/DD-1 (som er et dameløp) er det topp vinnersjanse for Frode Hamre-trente 6 Contador N.L. og Ida Beathe Olsen og på det minste V65-forslaget bankerspiller vi også denne. Ida Beathe vant med hesten nest sist og kan avgjort gjøre det igjen.

På det mellomste betaler vi også for 9 Orient Kronos og Linda Bø, mens den evige snakkhesten 10 Gigant Super og Kristine Kvasnes får plass på det største V65-forslaget.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.