Gå til sidens hovedinnhold

To bankere i kveldens V64-omgang på Solvalla

Det er en meget fin V64-omgang som venter på Solvalla i kveld. Vi byr på bankere i omgangen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Heldigvis går de norske travløpene som planlagt denne helgen og det betyr blant annet en meget flott V75-omgang på Biri førstkommende lørdag. Før vi kommer dit har vi en innholdsrik fredag foran oss. Den innledes med V65-lunsj fra Kalmar, mens Forus travbane byr på en meget flott V65-omgang med jackpot og 344 549 kr ekstra i sekserpotten her hjemme fredag kveld. I Sverige er det Solvalla som er vertskap for den svenske V64-omgangen fredag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Solvalla det heretter skal handle om i denne artikkelen.. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Det er spillestopp i V64 kl 19.30. Snoken lanserer to bankere i fredagens V64-omgang på Solvalla og hovedbankeren kommer ut i V64-5/DD-1.

Klassehesten vinner direkte i årsdebuten
Det handler om høykapable 6 Cab Lane i V64-5/DD-1. Den Timo Nurmos-trente seksåringen avsluttet fjoråret med å vinne tre av sine fem siste løp og står uten tvil for klassen i V64-5 i kveld. Timo Nurmos har vært fornøyd med hesten i trening, og selv om det kanskje ikke er absolutt toppform første gang ut, legger han normalt dette feltet på rygg. Dyktige Per Lennartsson kusker. 6 Cab Lane blir vår hovedbanker i V64-spillet og bankerspilles også i DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Frekk banker i V64-2
Offensive Mika Forss varsler offensiv kjøring med 8 Yankee Blue i V64-2. Andover Hall-sønnen vant fem av ni starter i fjor og var god tredje første gang ut for Roni Paldan på Eskilstuna for en måned siden. Hesten er kvikk i vei og drar også nytte av at 3 Betting King er strøket. Det er jevnt mellom flere i V64-2, vi klemmer til med bankerspill på 8 Yankee Blue som er nede som et femtevalg i tolvtiden fredag.