Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En herlig travhelg er i emning der lørdagens V75-omgang på Bjerke med Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke, er det største sportslige og spillemessige høydepunktet. Merk også at det er stor jackpotomgang i søndagens V75-omgang på Gävle, der hele 7 001 190 SEK fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi også gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj fra Bollnäs. Fredag kveld er Biri travbane vertskap for en flott V65-omgang her hjemme, mens Solvalla er vertskap for de svenske V64-løpene.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V64-omgang på Solvalla. Det er altså ikke V64 Xpress denne fredagen, ergo er spillestopp er som kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken velger å spille med to bankere i kveldens V64-omgang på Solvalla.

Adielsson innfrir med favoritten
Den første bankeren kommer ut i V64-2 og det handler om treårige 2 Real Scotch som trenes av Svante Båth og kuskes av Erik Adielsson. Denne auksjonsdyringen galopperte seg bort i debuten i Gävle for to måneder siden, men har siden tatt to strake seire på overbevisende vis. Har kapasitet langt utover sitt grunnlag og møter klart overkommelig motstand i kveld. 2 Real Scotch blir den ene av våre to V64-bankere på Solvalla i kveld.

Westholms kanon vinner igjen
I V64-5/DD-1 blir Jørgen Westholm-trente 1 Digital Dominance stor favoritt og det med rette. Har løp inn hele 939 000 SEK hittil i år og vunnet fem løp på 15 starter. Har møtt steintøff motstand i de fleste av disse løpene og 2640 meter er ikke noe minus. Ørjan Kihlström har kusket hesten i brorparten av løpene i år og er tilbake i sulkyen i kveld. 1 Digital Dominance blir vår andre V64-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpent i Travrondens Gullklocka
Tradisjonsrike Travrondens Gullklocka utgjør to av V64-løpene på Solvalla i kveld og det handler om V64-1 og V64-3. Fellesnevneren for disse to løpene er at de ser meget åpne ut på forhånd og vi velger således bred gardering både i V64-1 og V64-3.