To bankere i lunsjen

Vi har funnet to bankere i dagens lunsjtrav på Bjerke. Les tipsene og spill her.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Komplett løpsprogram finner du her.

Jesper Mollyn blir dagens største favoritt under lunsjtravet på Bjerke, og ut fra det hesten har vist i de to siste startene er det ingen grunn til å gardere. Hesten har imponert, og møter enklere selskap denne gangen.

Vinner direkte
Vår andre banker er Cream of Arnie, som gjør sin første start i Norge. 4-åringen står kun med 38.000 kroner i grunnlag, men har kapasitet langt utover dette. Vi har svært god tro på at han vinner direkte i sin første start i regi Frode Hamre.
Les mer om hesten her.

Tre helgarderte
Med to bankere har vi råd til å helgardere de tre øvrige løpene på det største forslaget. Både den første og fjerde avdelingen er meget åpne, og her kan det like godt vinne to tiendevalg som to favoritter.

Alltid gode utbetalinger
Det kommer nesten alltid noen overraskelser i lunsjtravet, og utbetalingene pleier å være gode. Forrige torsdag ble det i overkant av 50.000 kroner til de som klarte å prikke fem riktige.
Lunsjtravet har blitt veldig populært, og sist løpsdag var omsetningen i V5 over 1,6 millioner kroner. Det er mange som vil ha litt ekstra spenning mens de nyter lunsjen. Løpene blir som vanlig vist på NRK2 fra klokken 13.30.

Spilleforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag til dagens løp. Bongene på henholdsvis 100, 360 eller 1.452 kroner, kan du kjøpe her.