To bankere ordner ny spillfest

Winmecredit har et nydelig løp foran seg i V76-7
Winmecredit har et nydelig løp foran seg i V76-7 Foto: hesteguiden.com

Den vanvittige tipsflyten til Nettavisen fortsetter. Tirsdag kveld ble det nye 160 000 kroner innspilt under V65-løpene på Momarken. Nå tar vi Bjerke!

I går fra Momarken så rundet vi 1 350 000 innspilt siden fredag, og Nettavisen sin travredaksjon har funnet en aldeles praktfull førjulsform. Når det gjelder omgangen fra Momarken tirsdag 9.Desember så innfridde vår herlige monte-banker 10 Ubert Mourotais (V65-2). Sogni (7,2%) sjokket mange når den tok ned dagens tyngste favoritt, men oss lurte den ikke for vi serverte topp info på skrellbudet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vårt minste V65-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 216) inneholdt en sekser og 10 femmere og betalte tilbake meget pene 4 820 kroner. I tillegg ble det klaff for hele 27 andelslag på Eksperten og når også det ble fem riktige på vår største V5-bong med en innleveringspris på 1 890 (Gevinst på 9 765) , ja, så endte totalen på 160 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før denne flotte dagen på Momarken så ble det altså en gedigen opptur på Leangen mandag 8.Desember hvor Kurt Leirvåg var i virkelig fyr og flamme! Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalen på mandag : 250 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 6.Desember ble også fantastisk for dem som fulgte våre V75-tips. Hele 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt. Nå er dette historie, men i dag er det NYE muligheter å tjene penger. Allerede kl.12.20 så starter vi nemlig opp med galopp fra Täby. Våre tips finner du her

Innleveringsfrister Bjerke:

V76: kl.19.00

V5: kl.20.28

DD: kl.20.50

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder omgangen i fra Bjerke denne onsdagen så er det igjen meget spennende, og vi går for to bankere slik at vi kan gardere de fem øvrige løpene i jakten på en ny opptur. Peder Mykla (V76-1) har drømmebetingelser foran seg i innledningen, og vi banker FREKT! Winmecredit (V76-7) har funnet en magisk form, og leder normalt sett rundt om i finalen! Dette blir vår banker nummer to for dagen.

Her er vår komplette meny til Bjerke:

V76-1 : 2 Peder Mykla – Har et skreddersydd løp foran seg denne onsdagen, og vi anbefaler et frekt bankerspill! Kom ut etter pause nå sist, og den så helt lysende ut på en ikke akkurat lettsprunget bane. Jogger en 15-tid der, og da var det mye krefter igjen. Glem ikke at Peder Mykla tidligere har stått på likestart med Black November, og at den feilet med krefter igjen i ryggen på Papagayo E. i Derby-kval tredje sist. Er MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt i dette V76-spillet! 1 L.J.’S Dreamcatcher – Velger ryggen på vår banker, og fra den posisjonen så burde den være trippel-aktuell. Er MYE bedre enn raden, og den har vært bra de siste to gangene selv om belønningen har vært mager. 6 Black November – Fikk 50K på konto sist, og den er tøffere ute nå enn tidligere. Må dessuten fort gjøre mye grovjobb selv, og er i våre øyne mer trippel enn seiersaktuell. 11 J.T.’S Gold – Er 40m billigere ute her kontra for eksempel Black November, og den debuterer dessuten for Bjørn Steinseth. Er sterk, tøff, og den er ikke borte her om vår banker skulle rote det til for seg. 9 Bruno Di Quattro – Er dum på volte, men duger på kapasitet. 10 Kilkenny – Var god etter galopp sist, og er bedre enn rad.

Vår rangering : A : 2 B : 1-6-11-9-10 C : 5-4-7-8 D : 3

V76-2 : 2 Hades Håleryd – Er en finstammet traver, og vi snakker altså her om en lillebror til langt mer kjente Dacke Håleryd. Vant sist for Eirik Høitomt, og den gjør et veldig bra løp. Er uansett veldig nære galoppen flere ganger, og den er ikke til å stole på. Har vært syk siden det siste løpet, og for oss er den kun en stor outsider på onsdag som kun settes knepent først. 1 Double Dream – Er nok bedre fra start enn hva flere tror, og blir den bare ikke fast her så burde den være med på foto. Gikk et meget fint løp første gang ut i ny regi nå sist. Er i våre øyne en spennende hest om det løser seg på onsdag. 6 Louise Nosto – Burde ha tjent mer penger enn hva den har gjort hittil i år, og dette er en hest med en langt større kapasitet enn det grunnlaget som den har på konto. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen, er kjapp i fra start, og den burde dukke opp i den riktige enden.

Vår rangering : A : 2-1 B : 6-11-7 C : 12-5-9-3-8 D : -

V76-3 : 1 Lille Eline – Har et perfekt løp foran seg her, og dette kan opplagt dreie seg om en frekk banker! I sitt siste løp så hadde den slått Ness Tjo Stjerna fra likestart om den ikke hadde havnet opp i hindringer et par ganger i løpet av de siste 500m. At det på onsdag skal dreie seg om sprint er et STORT PLUSS, og denne kjappe hoppen kan umulig bli lett å fange. Når den vant på den tilsvarende distansen i Sverige fjerde sist så legger den inn 26,0 s 500m, og den vant utrolig enkelt med «ALT» igjen. Kan helt sikkert ned mot 28,0 på distansen, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. 5 Torpa Nicklas – Har fart til å være med de fleste i årgangen, men den har sålangt i karrieren vist en noe veik skalle. I løpet sist i Sverige så henger den med til maks. Kan selvfølgelig få rygg leder her om Sagholen prikker starten, og på hesten sin beste distanse så er den aktuell for dem garderer vår ide. 2 Mjølner Fokus – Hang bra med i tøffe omgivelser sist, og den er under utvikling. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre med et par blåsere i kroppen sin, og den er helt klart aktuell. 4 Ness Tjo Stjerna – Innfridde i billige omgivelser sist, men den er nå klart tøffere ute. Kan selvfølgelig vinne med maks flyt, men her må den ha litt marginer om den skal bli ropt opp. 6 Biffen Ø.K. – Kan «FLY» rundt dette feltet om han bare vil selv. Viser dog ikke akkurat den beste viljen hver gang, og inntil videre så får den stå som en outsider som skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 1 B : 5-2-4-6 C : 3 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V76-4 : 2 Tooltime – Dette vet vi er en hest som Anders Lundstrøm Wolden har litt tro på, og den kan bedre enn vist. Feilet nå sist på oppløpet i angrep, og den varslet der at formen ikke er langt unna i sitt første løp etter pause. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og fra en helt perfekt utgangsposisjon så må den tas på alvor. 3 Tender Love – Er veldig bra for klassen, og Sigbjørn Kolnes mener at den mistet seieren sist pga at den ble sårbeint. Er en sterk/reell traver som fakta kan vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. Vi dobler derfor opp a-gruppen med den sterkeste hesten i feltet. 4 Staro Hard Rock – Er ikke mye dårligere enn Tender Love, og på Jarlsberg 07.11 så passerte Staro Hard Rock mål med krefter igjen i samløp med det som blir favoritten her. Varsles å trene bra, og den er en motivert gardering. 7 Mister Postman – Viste null, og niks i debuten for Frode Hamre sist. Det gjør oss veldig usikker før denne starten, og vi vil se denne prestere før vi ranker den opp. For oss er Hamre-traveren kun en bitteliten outsider nå.

Vår rangering : A : 2-3 B : 4-7-11-6 C : 1-8-5-9-10 D : -

V76-5 : 9 Mjølner Komet – Hadde et strålende fjorår hvor den leverte det ene sterke løpet etter det andre, og den rasket altså med seg åtte seire. I år har det gått mer trått, men nå virker formen virkelig å være skikkelig pågang. Gikk nemlig en kolossalt bra sisterunde nå sist, og vi har kruttsterke 22,5 s 500m på klokken. Viser den i nærheten av slike takter her så kan fort årets første seier komme! OBS! 2 Lome Oda – Kom ut etter pause grunnet sykdom nå sist. Var noe tung i kroppen sin, men den leverer uansett et BRA løp. Vi har 25,2 s 1000m på klokken, og av oss fikk den et pluss i kanten. Står denne onsdagen NYDELIG til, den kan åpne bak bilen, og vi plasserer også denne i a-gruppen. 3 Trygfaks – Ble passivt kjørt sist, og selv om den fikk sjansen på oppløpet så var den ikke tom i mål. Nå har den fått seg en skikkelig blåser i kroppen, Herman Tvedt er VELDIG opp på sin hest før denne oppgaven, og på kapasitet så duger den. Legg også merke til at den står nydelig inne i dette løpet… OBS!

Vår rangering : A : 9-2 B : 3-10 C : 6-4-5-7-1-8 D : -

V76-6 : 11 Pantini – Vi prøver oss med et supersjokk i det som er et høyinteressant løp denne onsdagen. Pantini har tidligere vært ute mot en helt annen verden av motstand enn hva den møter her, og det er en hest som er MILEVIS bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og etter at den vant enkelt i billige omgivelser nest sist så var vi litt spent på den også sist. Avslutter da som en rakett i 10 fart ute ved «pølseboden», og inntrykket var fantastisk bra! Nå kommer Lars Anvar Kolle opp igjen, og får den bare litt flyt på veien så kan bomben smelle! 1 Millguts – Har vært KJAPP i vei bak bilen tidligere, og her vil nok GV Gundersen ladde til i fra start. Skulle han greie teten, ja, da skal den bli blytung å ha med å gjøre. Det eneste som gjør oss litt usikker er at den presterte noe under pari sist. 8 Recommendational – Imponerte ikke noe sånn veldig sist, men den vant, og det er det viktigste. Er VELDIG bra på kapasitet, og dette er en traver med en herlig innstilling. Blir det bare ikke helt feil på veien så burde den være med i den riktige enden.

Vår rangering : A : 11-1-8 B : 3-7 C : 4-2-12-5-6-9-10 D : -

V76-7 : 2 Winmecredit – Må være en herlig «KJEMPE» å eie. Gjør stort sett bare fine løp, og når den nå i tillegg har funnet sitt livs form, ja, da er den vrien å ha med å gjøre. Den har imponert oss noe veldig den siste tiden, og spesielt de siste gangene har den sett skikkelig morsk ut. På onsdag så burde den komme seg tidlig foran, og da er dette løpet kjørt om den viser tilsvarende form som den har gjort på slutten. VI TROR HARDT! 9 Triple Crown – Feilet på den første svingen sist, og den havnet sist. Kommer formidabelt tilbake i kulissene, og den så helpigg ut i målgangen med mye krefter igjen. Var også bunnsolid i løpet nest sist. Kan komme fint gjennom på startsiden, og dette er den i første rekke vi frykter mest mot vår klare favoritt. 1 Viking Frecel – Var ordentlig løpesugen etter et lengre avbrekk nå sist. Fikk dessverre løpet spolert da den fikk en sliten hest i trynet i den siste svingen. Virket dog ikke veldig sprek når den fikk sjansen på oppløpet, og vi tror derfor at Kai Johansen igjen velger å gi den et passivt/oppbyggende løp etter avbrekket. Er slik vi ser det mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 2 B : 9-1 C : 6-10-4-7-8-5 D : 11-3

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.