To bankere på direkten

Emilfaksen og Tom Erik Solberg har en solid vinnersjanse i V65-2 på Jarlsberg fredag.
Emilfaksen og Tom Erik Solberg har en solid vinnersjanse i V65-2 på Jarlsberg fredag.

Nettavisen holder strålende tipsform og lanserer to bankere til kveldens V65-omgang på Jarlsberg.

Sportspills meny fredag:
V65 Solvalla: Redens nye stjerne innfrir
Oddstips 1: Klar fordel Elise Ringen
Oddstips 2: Gamlingen leverer for Preston

OBS. Special Envoy er blitt strøket i V65-1. Tipsene er endret og saken er oppdatert.

Vi har en herlig travhelg foran oss, der det store høydepunktet naturligvis er V75-omgangen på Klosterskogen lørdag, der det er dobbel sjuerpott og således strålende forutsetninger for spillerne.

Nettavisen har hatt meget solide treff med tipsene sine de siste dagene. Mandag ble det flott klaff for mine V5-tips på Leangen, der det mellomste V5-forslaget ( innl.pris kr 450) betalte ut meget pene 6 626 kroner. Under V64-løpene på Mantorp samme kveld, serverte Rolf Lerum 5. valget 11 Prince Tagg som en godbit i V64-6, og det mellomste V64-forslaget betalte ut pene 3 630 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Momarken tirsdag kveld ble det solid klaff for det minste V5-forslaget på Momarken ( innl.pris kr 180). 53-oddseren Stumne Ronja i V5-4 var markert på det forslaget og dermed ble det herlige 6 750 kroner tilbake på det forslaget.

På Bjerke onsdag ble det påny klaff for det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 432) og 2 045 kroner i utbetaling. Torsdag ble det strålende klaff for Rolf Leruum på Bergen travpark. V65-forslaget på 960 kroner betalte tilbake 4 285 kroner og totalt ble det langt over 100 000 kroner i gevinster på Bergen travpark torsdag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jarlsberg travbane er vertskap for V65-omgangen her hjemme fredag kveld, og det kan være fare for lav utbetaling. Det er store favoritter på farten i V65-1( 1 Oslo Kronos - Special Envoy er strøket), i V65-2 (4 Emilfaksen) og i V65-6 (5 Elegant). Det betyr at det er en omgang det er vanskelig å tilnærme seg spillemessig, da alle tre må ha solide vinnersjanser. Vi tror 4 Emilfaksen er den sikreste vinneren, men det er heller ikke lett å se Special Envoy tape i V65-1.

Emil skal vinne dette
4 Emilfaksen (V65-2) har stort sett levert to strålende løp i regi Erik Killingmo, og et litt under pari. I debuten for Killingmo på Momarken 11. november i fjor, stormet hesten til tet og lenset unna mot mål. I starten etter på Biri ble hesten fryktelig stri i tet, og måtte se seg slått mot mål av flinke Frøken Fryd. På Bjerke 10. desember fikk Tom Erik Solberg kjenne på hesten første gang og det endte i ny overlegen seier, mot middels motstand.

Garanti tet
Middels motstand er det også i kveld, og igjen er Solberg kusk. Fjerdespor bak bilen og sprint er så nær optimale forutsetninger det er mulig å få, og selv om det fortsatt er en liten risiko for at hesten kan bli vel pigg i føringen, må vi tro at Killingmo/Solberg er obs på denne faren og gjør de nødvendige justeringer til kveldens start. Det må bare bli 4 Emilfaksen banker i V65-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Misser ikke tet
Storfavoritten 5 Special Envoy i V65-1 ble strøket i ellevetiden fredag og dermed rykker 1 Oslo Kronos opp som favoritt. Undertegnede var i kontakt med Lars Anvar Kolle fredag formiddag og han utlovde tilnærmet tetgaranti. Den sjuårige vallaken som trenes av Trond Anderssen har pauset siden 2. november i fjor og vært behandlet for litt småting. Historisk har hesten alltid levert gode løp på direkten etter pause.

Fra førstespor er tetsjansene meget gode og selv om hesten hoppet fra førstesporet i Drammen tredje sist, er ikke Oslo Kronos en usikker hest. Knut Arne Ødegaard vil nok sikkert prøve seg litt fra start her, men hesten holder usikker form og det vil overraske om Ødegaard trykket på utvendig. Ellers er det svært mye formløst på farten i dette løpet og det er ikke vanskelig å forstå at Lars Anvar Kolle er optimist. Således gjør vi ingen endringer fra vår opprinnelige tanke og velger å erstatte bankertipset på strøkne Special Envoy med 1 Oslo Kronos i V65-1.

Vinner direkte?
I V65-1/V5-2/DD-1 gjør kapable 1 Rose Garden sin første start i regi Per Gottling. Førstesporet bak bilen var neppe det trener Gottling eller kusk Tom Erik Solberg ønsket seg, men det er liten tvil om at Rose Garden er den mest kapable hesten i V65-5/DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


All den tid vi "må spekulere" i V65-6/DD-2, velger vi å sette pengene i DD-spillet på 1 Rose Garden som neppe blir favoritt.