To bankere viser veien mot lukene i V65-spillet

Lyssjø Faxa, og HC Holm blir en av våre bankere fra Harstad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Lyssjø Faxa, og HC Holm blir en av våre bankere fra Harstad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Etter at V75 løpene er over på Jarlsberg så går vi rett på et interessant V65-spill fra Harstad. To bankere sender oss rett i lukene?

Kvaliteten på menyen som er i vente fra Harstad denne kvelden er ikke mye å skryte over. Noen av løpene har tatt ekstra lang tid å jobbe med, og selv om vi lanserer to bankere så tror vi på store kroner for dem som løser V65 rebusen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Før vi går gjennom objektene så vil vi minne deg på at det fra Charlottenlund søndag kjøres en internasjonal V75 omgang. Vi serverer deg selvfølgelig oppdaterte tips til Danskenes store dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Harstad :

V65 : kl. 18.15

V5 : kl. 19.15

DD : kl. 19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Skal på bongen…

V65.1 : 1 Thai Secret – Er en 4-års gammel hoppe under fin utvikling. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og spesielt nå sist så likte vi den godt. Avslutter da radig etter sene luker, og den har full spenst over mål med krefter igjen. Står ypperlig til på strek her, er garantert et fint opplegg, og dette skal være et bra spill i innledningsløpet. 4 Rubintor Finn – Ble sjenert til galopp nå sist. Gangen før så avslutter den mektig via drøye spor mot oppløpet. Distansen nå er kun et pluss, og får man bare litt flyt i fra tillegget så har den form til å overraske. OBS!.

V65.2 : 1 Vivian Cirkus – Dette blir vår banker for kvelden. I sin debut nå sist så får den riktignok helmaks, men på klokken har vi faktisk 15,8 s 1000m, og noe slikt er ingen her i stand til å vise frem. På lørdag så tror vi på tet, dempe MYE, og full gass i sisterunden. Da skal den bli alt annet enn enkel å fange, og selv om vi ikke liker å banke urutinerte hopper så gjør vi her ett unntak da den har et utrolig billig løp foran seg.

V65.3 : 2 Lyssjø Faxa – Vant sist selv om den måtte innom to galopper. Gangen før så feilet den i fra seg en plass helt der foran i V75’en. Vinner normalt sett dette løpet lett om den ligger nedpå hele veien, og det er en motivert favoritt. Trolig er det kun galopp imot denne lørdagen. Skulle den dog røre det til for seg så er løpet vidåpent.

V65.4 : 3 Jimi El Bombo – Har vært ute mot bedre hester enn hva som er i vente her, og den skal bli spennende å følge. Har fått magert betalt for fine innsatser de siste gangene, og det er en hest i full form som besøker Harstad denne lørdagen. Fra et ypperlig spor så ligger det meste til rette for at den vil få et fint løp, og for oss er dette en klar OBS hest i omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.5 : 10 Nordlys Balder – Et VIDÅPENT løp, og vi prøver oss likegodt med et sjokk. Nodlys Balder leverte et bra oppløp uten at det klaffet helt nest sist. Nå sist så ble den sjenert i fra en plass helt der foran, men igjen røpet den form med å komme strålende tilbake nedover oppløpet. Med få unntak så er det ikke mye mat i konkurrentene her, og fortsetter draget vårt sin fine fremgang så kan bomben smelle.

V65.6 : 10 Last Speed Laday – Har funnet en veldig bra form, og den skal passes i finalen. Den holdt godkjent etter et fullstendig feil opplegg nest sist. Nå sist så avslutter den som en vind via drøye spor i den siste svingen, og den så strålende ut for dagen. Med tanke på at Boreas fort blir overflydd her så åpner dette løpet seg opp, og da er draget vårt som er herdet mot bra motstand interessant.