To formhester i herlig duell

Vi har en spennende V4-omgang i vente fra Täby denne søndagen.
Vi har en spennende V4-omgang i vente fra Täby denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Vi har en  jevn, og åpen V4-omgang foran oss denne søndagen. Vi velger å spille uten bankere, og krydrer bongene med godbiter. Du tar vel rygg?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Etter gårsdagens formidable V75-omgang fra Bjerke så er det en litt roligere dag i vente denne søndagen. Det finnes dog mange muligheter å tjene penger på, og allerede kl.12.45 så er galoppen i gang fra Täby. Deretter venter en meget interessant V64-omgang fra Färjestad. V64-spillet har spillstopp kl.15.10. Så er det trav på ISEN fra Harstad, og her starter V5-omgangen kl.15.40. Så avrunder Jarlsberg med V65 kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Våre galoppeksperter har levert bra også i 2014, og vi håper at du har vært med på noen av de mange oppturene. Fra Täby denne søndagen er det nye muligheter til å ta Svenskene, og våre eksperter går for bankerfrie-bonger. Unntaket er på den lille-bongen til Kr.160 hvor man går all in i finalen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Täby:

V4: 12.45

DD: 13.05

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er teksten fra våre galoppeksperter til Täby denne søndagen:

I V4-1 satser vi på duoen 7 Mr David og 1 Earth Hour. For to uker siden vant sistnevnte, men det kan fort bli revansj nå. Motstanderne har egentlig ikke vist noe særlig form på en god stund, og de tre som gikk i det nevnte løpet var alle langt bak.

Ellers likte vi Miss Marple godt sist. I V4-4 kan det være et holdepunkt for de friske. I V4-3 blir nok 5 Capaill Liath klar favoritt, men han er for ujevn til at han frister som holdepunkt.