To formsterke søndagsbankere

Foto: hesteguiden.com

Forutsetningene for våre to bankere for dagen er helt optimale og da bankerspiller vi. Sjekk søndagens travtips til Jarlsberg.

Klikk her for åp se våre V5A-forslag.

Vi satser på to hester i flotte spor, og med en formkurve som peker oppover på dem begge tror vi på topp vinnersjanser. I A-rebusen er det 4 Monic Forte i den tredje avdelingen vi snakker om, og med champion Høitomt ved spakene er den flotte 4-årshoppa i de beste hender. Halle-traveren var fullt godkjent til sølv i sitt comeback etter lang pause, og med løp i kroppen på en distanse som trolig passer som hånd i hanske tror vi på ledelse fra start til mål.

Les også søndag:
V65 Solvalla: Kjøp andelsbong her
Oddstips 1: Vi stoler på baskerne
Oddstips 2: Aalesund vinner klart
Sjekk også: Lesernes oddstips søndag

Vår banker i B-spillet dukker også opp i den tredje avdelingen, og en finere oppgave enn dagens er ikke å oppdrive for lovende 2 Ole Halbak. 4-åringen har innledet sin karriere oppløftende med to fremskutte plasseringer på landet hovedbane bak gode hester, og i fra et perfekt spor bak startbilens vinger mot skral motstand skal sjansene for at Ganymede-sønnen avlegger sitt maidenchips være svært gode.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

A-rebusen innledes med et monteløp, og som vanlig har vi ikke stålkontroll på disse hestene i denne grenen. Flere av deltagerne gjør sin første start under sal, og da sier det seg selv at løpet ikke er enkelt å vurdere. Flott form både foran sulky og under sal har 1 Miss Sleipner vist nå på slutten, og 6-årshoppa kjemper trolig om seieren. Duoen 5 C.C. Lina og 6 Un Dollar rapporteres å beherske denne stilarten på utmerket vis, og når begge utstyres med gode monteryttere krysser vi tidlig.

Nettavisens V5A-forslag til løpene på Jarlsberg kan du få levert her!

Vi syntes det ser litt småskummellt ut i den andre avdelingen, og tyr til bred gardering. 2 Eva Lena Palema nærmer seg en seier, og mot ikke alt for skarp motstand bør Deliberate Speed-datteren ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Norby-traveren er dog ikke av den tøffeste oppunder mål, og en hest som 4 Elita D.C. går det fine rapporter på. Noen stjerne er ikke 3 More Victory snakk om, men 5-årshoppa står fint til i dette løpet. Fin kapasitet er det på 10 Reginetta, og med skrellkusk Gunnar Austevoll i sulkyen er Teigen-traveren snakk om en tidlig gardering.

Veldig åpent også i V5A-4/V5B-1, men klart mest spennende på kryssene med sine skarve 13 % mener vi 12 Lykkje Ambjørg er. Elding-datteren var på vei opp på andre når en galopp felte 5-årshoppa på tirsdag på Forus, og ved den anledningen hadde trolig Kleveland-traveren slått en såpass god hest som Sør Troll uten feilskjæret 150 meter fra mål.

Nettavisens V5B-forslag til løpene på Jarlsberg kan du få levert her!

I V5A-5/V5B-2 finner vi fire brennhete vinnerkandidater, og i kraft av sporet setter vi 2 Pedrus fremst. Den kapable Bokli Eld-sønnen har varslet form nå på slutten, og da er 5-åringen etter vårt skjønn litt for lite spilt med sine snaue 22 % Et flott løp etter litt pause leverte 12 Skogbryn Svarten til seier på fine 26.6 i Skien i den siste starten, og på ny er Antonsen-traveren hyperaktuell. Veldig forbedret i regi Jan R. Mjølnerød har 10 Hurtig Knekten vært, og på dagens lange distanse trives Kos Knekten-sønnnen utmerket. Veldig fin kapasitet er det på 8 Jotun, og med løp i kroppen etter litt pause skal Høiby Kongen-sønnen være tidlig aktuell.

Annonse: Øivind Grøstad byr på et superdrag i V5-5A/V5-2B på Jarlsberg søndag

Vi støter på et heftig sprintløp i V5B-4, og fra spiss er 3 Pippi`s Tibur hesten å slå. Soir Des Tibur-sønnen kunne ikke helt fullføre eget angrep fra køen i den siste starten, men vi mener uansett at 7-åringen nå er på vei mot full form. Bedre enn på lenge er 2 Orion Du Goutier, men sporet kan fort bli en felle etter at 1 Only Audition er blitt strøket. 5 King Bozorg har ikke vært som best nå på slutten, men tilbake i slag skal Holm-traveren være tidlg aktuell i et løp som dette. Veldig spennende er det med Tom E. Solberg opp bak 6 Brown Sugar Lady, og med dokumentert form i kroppen krysser vi tidlig.

Det hele avsluttes med et flott stayerløp med mange vinnerkandidater, og vi er slett ikke sikre på at storfavoritten 4 I`ll Be Gone innfir. Som tidligere nevnt har stort sett alle hestene som var ute i Derby tidligere i høst underprestert kraftig etter den bataljen, og selv om Super News-sønnen står veldig fint til i dette løpet tyr vi til garderinger. Høitomt Jr. setter seg nok en gang opp bak en formtoppet 3 Missionary Man, og fra tet kan Egon Lavec-sønnen vise seg å bli svært vond å beseire.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 336 og 1180 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan få kjøpt her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 112, 560 og 1350 kroner ligger ute her .

Begge de to store forslagene er abc-system fordelt over fire bonger.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en en bong og se løpene fra Jarlsberg gratis på www.rikstoto.noi kveld!