To frekke bankere sender oss til lukene

Thai Voyager bankes frekt fra Drammen denne mandagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Thai Voyager bankes frekt fra Drammen denne mandagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

1,2 millioner innspilt under V75-omgangen på Leangen! 190 000 innspilt under V75-omgangen på Solvalla! På mandag så går vi for gull fra Drammen!

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla dagen etter (25. januar) så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Drammen denne mandagen venter en UTROLIG spennende V65-omgang, og vi måtte ha to bankere for å komme i mål prismessig. 3 Thai Voyager (V65-2) var GOD etter pause nå sist, og på mandag så burde den lede rundt om til bra odds... 12 Kenny Island (V65-5) blir banker nummer to. Møter på en ekstremt enkel motstand, kjører seg tidlig til tet, og vips så snakker vi om en vinner!? Mer om dagens objekter til Drammen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Drammen:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne mandagen: V4 på Färjestad med start kl.12.20. V64 på Halmstad med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til løpene på Drammen:

V65-1 : 4 Elegant – Blir hardt betrodd i innledningen, men den var ikke til sin fordel sist, og distansen er heller ikke noe pluss nå. Hadde det vært sprint så kunne vi forstått et bankerspill, men her er vi mer skeptisk. 8 Tallas – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er et form pågang. Feilet i angrep ut på oppløpet nå sist, og den var ikke tom i mål. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og her er den helt riktig ute når det gjelder motstand. Er ikke ueffen med flyt på veien.

V65-2 : 3 Thai Voyager – Har et gaveløp foran seg denne mandagen, og vi må bare tro hardt på den. Kom ut etter en pause nå sist, og den gjør en sterk sisterunde i det som ble et bløffløp. Viser 15,5 s 1000m, og vi likte den godt for dagen. Er MEGET KJAPP fra start når den blir laddet med, og sjansene for at den kommer seg tidlig foran her er store. Fra tet så taper den ikke dette løpet om den er frisk for dagen, og den MÅ spilles nå! For dem som spekulerer imot vår solide tipsener, ja, de skal ta med 11 Be My Bullet som et mulig sjokk. Kom ut etter et skadeavbrekk sist, og den er meget oppløftende direkte. Har BRA kapasitet for grunnlaget, og skulle for eksempel Thai Voyager røre det til for seg, ja, da kan Be My Bullet sjokke!

V65-3 : 7 Ros Svarten – Kom ut i regi Eirik Høitomt nå sist, og MESTER lå lavt på forhånd. Bomber i løpet til tet, men feiler tidlig, og den havner i sporene/dødens. Gikk etter hvert ned i tredje innvendig, og der ble den sittende godt over mål med krefter igjen. Nå har den fått dette løpet i kroppen sin, Eirik har blitt bedre kjent med den, og vi forventer den enda noen hakk forbedret til dette løpet. Kan muligens komme seg foran, og da trenger den ikke å bli enkel å knekke ned. PASSES!

V65-4 : 5 Norsjø Kongen – Har et INTERESSANT løp foran seg her, og vi ILER til med førstevalget. Er normalt sett lynkjapp ut med volte, og her kan det bli tidlig tet. Får en av de desiderte beste kuskene opp i dette stallmannsløpet i Kristine Kvasnes, og mye ser veldig bra ut på forhånd. Må bare prøves i fra nydelige betingelser. 12 Wrons Frigg – Feilet i et skummelt angrep nå sist etter pause, og den varslet form direkte da. Står jo iskaldt til spormessig nå, men det dreier seg om volte, og vi ser ikke bort ifra at den kan komme seg fint gjennom på startsiden. Får opp Adrian Akselsen som stadig gjør det bedre, og den kan sjokke mot en riktig type motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Kenny Island – Har et utrolig fint løp foran seg her, og den må ha en STOR mulighet direkte ut for ny trener. Treningsrapportene på den fra Lars Magne Søvik er oppløftende, og han har tro på sin hest. Her tror vi at Vidar Hop klinker til direkte, og ALLE i første rekke er interessert i Kenny Island sin rygg. Dermed så kan det bli tidlig tet om Vidar kjøre til direkte. Har uansett en flott mulighet, og den skal stå klart først på alle system. SPILLES!

V65-6 : 4 Rex Santana – Er absolutt ikke av de tøffeste, men et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Her burde det nemlig bli gratis tet, og koster ikke de første 600-700m for mye, så leder den dette SVÆRT lenge. I sitt siste løp så var den klart positiv i kulissene, og det er tydelig at formen er veldig fin. Skal denne vinne løp så må det bli i fra slike betingelser, og på vår rank så står den knepent først.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Innleveringsfrister Färjestad: