To herlige bankere gir en super lunsj

Peder Mykla har et billig løp foran seg denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Peder Mykla har et billig løp foran seg denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi har jobbet frem TO solide bankere til lunsjen fra Bjerke denne torsdagen. De tre øvrige løpene går vi bredt ut i, for de er svært krevende. Ny opptur?

Tipsene har satt enormt bra den siste tiden. Sjekk ut dette:

Under V75-omgangen på Färjestad lørdag så spilte vi inn 750 000, og serverte førstevalg som : Global Patriot (7.valg), Gylden Balder (4.valg), og MagicCarpetRide (4.valg).

Om søndagen så satt samtlige av våre systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane. Totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På mandag så ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken tirsdag så ble det igjen servert knallsterke tips, og her lanserte vi førstevalg som : 7 Sweet Commander (5.valg) + 7 Elmer (3.valg).siste info bongene våre på EKSPERTEN så banket vi Bring Me Staro (3.valg), og totalt sett så fikk fem av disse seks riktige. Totalen fra Momarken ble litt over 90 000 innspilt. Siden lørdag så har nå våre forslag spilt inn FANTASTISKE 1 050 000, og vi håper at du har vært med på noen av oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bjerke til lunsj denne torsdagen så klinker vi til med to bankere da vi trenger MANGE HESTER med i de øvrige løpene. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 2 Mårten Marje – Denne taper ikke innledningsløpet om ikke noe uforutsett skjer. Har rett og slett et helt skreddersydd løp foran seg her, og den går ned flere klasser i forhold til den motstanden som den har møtt i Sverige. Nå sist i Sverige så leverer den en voldsom siste langside i 10 fart, men får da melkesyre på oppløpet over en LANG distanse. Gangen før så avslutter den helt rått etter hinder på veien, og vi har 11,8 s 700m på vår klokke. Tredje sist så blir den sittende bom fast på en 12 tid, og den så lysende ut. Må bare prøves tungt i fra slike betingelser, og vi ILER til med et bankerspill direkte denne torsdagen.

V5-2 : 1 Mailund Faksa – Kommer ut etter en lengre pause, og det er ganske fine rapporter på den. Har gjort unna et jobb hvor den har gått i underkant av 32 / 1600m med en litt raskere avslutning. Trenger helt sikkert et løp i kroppen før toppformen er der, men man skal ikke glemme at når denne var som best i vinter ble toer bak en hest som Lesja Kongen… Er OK ut, og har i det hele tatt et riktig løp foran seg. OBS!

V5-3 : 7 Delray Beach – Er KJAPP i fra start, og den løste lynraskt ut bak bilen i Sverige tredje sist. Nest sist i Sverige så blir den plukket ned helt oppunder mål, og den viser da et oppløp i 10 fart. Nå sist så ble det galopp direkte. Blir nå kraftig kuskeplusset med Stensen, og skulle man for eksempel komme seg foran her, ja, da kan dette løpet være over. STOR OBS HEST! 6 Boleyn Ground – Har fått seg to løp i kroppen, og her er det form pågang. Den gikk nemlig meget sterkt etter galopp nå sist, og da virket den heller ikke helt bunnskrapt over mål. På klokken vår stod det 16,6/1900m… Dette er en bra hest som plutselig kan slå ut i full blomst. MÅ MED! PS. 1 Massive GT – Denne likte vi godt på Sørlandet sist, men en helt grønn hoppe i auto-debut er slikt vi aldri kan anbefale noe bankerspill på. Kan vinne, men blir altfor tungt betrodd.

V5-4 : 1 Rita Lavec – Dette er et MEGET dårlig løp, og her er det ikke lett å «sage» noen. Draget vårt blir her kraftig kuskeplusset, og utgangsposisjonen er interessant. Gikk helt OK sist, og den er brukbar på sitt beste. Mot en «poengjaktlignende» motstand, og i fra en perfekt utgangsposisjon, ja, så gir vi den en sjanse. Dog er dette ikke en hest vi kunne ha gått all in på og garderinger er påkrevet.

V5-5 : 4 Peder Mykla – Går ned tre klasser denne torsdagen, og normalt sett så dreier det seg om en vinner. Nå sist så løste den skarpt ut i fra start, men slipper selvfølgelig til Papagayo E tidlig på første bortre. Er ikke tom da den feiler med krefter igjen i den siste svingen. Hadde 100% sikkert blitt toer bak Papagayo E. uten denne galoppen, og den hadde gått rundt 15,4-15,4 over 2600ma. Er man fornuftig innvendig her så slipper man teten til vårt soleklare drag, for den kan de uansett ikke slå. Peder Mykla har en flott mulighet, og kan vinne selv om den skulle havne utvendig leder.