Gå til sidens hovedinnhold

To hester gjør opp

Vi fant ingen sikre vinnere i lunsjen på Momarken i dag, men en dobbeltbanker føles trygg.

Torsdagen starter opp med spill til lunsjtravene på Visby i Sverige og på Momarken her på berget, mens det på kvelden kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll samt til en dobbel V5-omgang til Bergen travpark i Norge hos Norsk Rikstoto. Sportspill har tips til alle baner, og i lunsjen på Momarken i dag går vi for en dobbeltbanker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Da går vi til den andre avdelingen i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag, og vi synes duoen 4 Takemetoparadise og 6 Marple skal være klart bedre enn de øvrige konkurrentene i dette løpet. Førstnevnte er snakk om en veldig lovende 3-årshoppe, og hun har vært nede på 16-tallet full vei med voltestart i de to siste løpene, til hhv seier og tredje. Sterkt det, og vi tror hun takler autostart på utmerket vis.

HTML EMBED

Sistnevnte er kapabel som få, men 4-årshoppa er foreløpig ikke helt stabil. I den siste starten holdt den sterke Gentle Start-datteren seg dog i skinnet, og da ble det en enkel seier på fine 16.1 full vei. Muligens begynner den storvokste hoppa nå å sette seg litt, og da kommer også de gode resultatene. Det ligner en topp vinnersjanse i en feilfri utgave, og vi satser på at en av de to vi nå har nevnt ter seg.

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En mulig bankerkandidat
Ja, i et heftig sprintløp for varmblodshester som avslutter denne V5-rebusen står 5 Mister Pepper helt perfekt til, og det kan være så enkelt som at han leder rundt om. Vi tror han henter en lengde på innvendige 2 Mr. Fox Trot ned startsiden, og da skal i så fall mye være gjort. Vi ble mektig imponert av 6-åringen i fire strake seiersløp i våres før han fikk det litt for tøft i en V75-finale i Sverige i den siste starten, og etter den starten har han nå fått ladet batteriene litt. Treningsrapportene forut for dagens dyst er gode, og han kommer trolig ut skoløs for første gang i karrieren. Det er spennende, og vi bankerspiller på lillebongen i V5 samt i DD-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider
I et sprintløp for kaldblodshester i V5-4 dukker 9 Egge Odin opp i regi dyktige Heidi Moen, og da setter vi på varsellampene. 5-åringen er slett ikke så verst på sitt beste, og han vant tre løp i fjor. Han sprintet fine 27.4 som best da, og ved en av triumfene gikk han 27.9 Det forteller om en hest som innehar fine fartsressurser, og han kan fort vise seg frem i en forbedret utgave i ny regi i dag. Dagens konkurrenter er ikke av den skremmende sorten, og i fra et perfekt smygspor med Kai Johansen i sulkyen, synes vi han bør vurderes tidlig.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken