To jackpotbankere

Vi spiller med to bankere når Biri innbyr til jackpotomgang i V75 lørdag. Les tipsene og spill her.

Her finner du Nettavisens V75-tips.

Et av de ordene som klinger best i en spillers ører er Jackpot. Det er tilfelle i denne ukens V75 på Biri. Med Jackpot betyr det at utbetalingen for syv rette blir omtrent dobbelt så stor som i en omgang uten Jackpot. I tillegg ligger den gedigne Jokerpotten og venter på en eventuell alenebong.

To bankere
Vi har funnet frem til to bankere som vi mener har stor sjanse til å innfri. 14 Odins Kjempe er en traver langt utenom det vanlige. Han innledet karrieren med seks strake seire, før han ble annen i kvalifisering til Derby. I finalen ble det galopp, og han mistet muligens en topplass. Dermed står 5-åringen med et beskjedent grunnlag i forhold til kapasiteten.
Den andre bankeren sparer vi til V75-finalen. 1 Alm Aragon var god i fjor, men har utviklet seg ytterligere denne sesongen. På fem starter har det blitt tre seire og to annenplasser. Ved de to anledningene har han blitt slått av Joker Elden, som står 20 meter bak denne gangen. Vi tror Alm Aragon beholder sporet, og siden må konkurrentene kjempe om annenplassen.

Fine 3-års løp
Denne omgangen består også av to fine 3-års løp. Dette er finalen av DNT's vårserie, med 100.000 kroner til vinneren i hver klasse. Gold Wing blir den klare favoritten i varmblodsløpet. Han har imponert i sine to seiersløp, men møter flere bra konkurrenter, så vi velger å gardere. Det samme gjør vi med Komnes Bella i kaldblodsløpet. Feilfritt har hun en klar vinnersjanse igjen, men det kan bli hardt å hente igjen en av de raske hingstene som står i første rekke.

Ekspertforslag
Onsdag var det Jackpot i V65 på Bjerke. Her ga vårt system en utbetaling på litt over 8.000 kroner. Det kan fort komme en overraskelse eller to denne runden, og selv om et par favoritter innfrir kan det være riktig gode penger å hente for de som prikker 7 rette.
Vi har satt opp tre ferdigutfylte bonger, som du kan kjøpe her.

V75-løpene kan du som vanlig se på NRK2 kl. 18.00 - 18.45.