*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To kanonobjekter fikser cashen i Bergen

Myhreng Brage er dagens banker i a-spillet. Foto : Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Vi har jobbet frem to solide bankere og to herlige kanonobjekter til dagens doble V5-omgang i Bergen.

23.05.14 10:24

Fra Forus tirsdag så var det duket for store kroner i V65-spillet. 6.valget Wilma Leggrowbach + Viking Va Bene mot dagens tyngste favoritt ble det begge stormvarslet for. Bankeren Alwaysinblackpedia holdt ikke uventet lekestue fra tet. Ett av våre V65-lag på Eksperten satt, og fire spillere kunne dele Kr.163 845 mellom seg. Les mer om storgevinsten her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Øvrevoll denne kvelden så er det jackpot i V65-spillet, og det ligger Kr.254 795 ekstra i sekserpotten. Våre tips, bonger, og Eksperten lag til Øvrevoll finner du her. Fra Bergen denne kvelden så venter et dobbelt V5 spill, og det vil nok være en del samlebonger i sving. Vi er ikke sikker på at samlebongene vil «seire» tilslutt denne torsdagen, og byr på en del lekre drag som vil gjøre livet surt for favorittene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bergen :

V5-a kl. 18.30

V5-b kl. 19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V5.1 : 1 Cronos F. Boko – Står med stolpe i programmet, og det er ikke uten grunn. Det er snakk om et stort talent, og spesielt sist så lot vi oss imponere av måten som den vant på. Viste fjerde sist at den er kjapp i vei bak bilen, og tramper den slik avgårde her så kan den fort forsvare sitt innerspor. Fra tet er det helt grønne lykter, men skulle den for eksempel bli overflydd av Super Brown, ja, da er straks dette mer sjansebetont. Uansett så skal det dreie seg om en motivert storfavoritt som har en flott mulighet.

V5.2 : 4 Myhreng Brage – Kom ut i ny regi sist, og den gjøre et sterkt løp med tanke på hvor mye trykk den fikk på seg underveis. Taper kun for to gode, men fullfører uansett bra etter pause. Rapportene på den før løpet nå sist var av det solide slaget, og det er tydelig en hest som Refsland/Tengsareid har ambisjoner med i tiden fremover. Her møter den en relativt enkel grunnlagsgjeng, og er den i nærheten av der den var sist så snakker vi om en vinner. Stor sjanse, og et soleklart førstevalg.

V5.3 : 11 Høiby Gullet – Er ett av dagens aller beste spill. Kom ut etter en syv ukers pause nå sist, og selv om den ikke tjener en krone da så gjør den et bra løp i kulissene. Blir hindret på siste bortre, og det meste ble feil. Viser likevel 27,4 s 1000m, og det er veldig sterkt med tanke på hvem som satt opp bak den da. På torsdag er den kraftig kuskeplusset med Bergen Travparks nummer 1, den står nydelig til spormessig, og her er nok SOW på rask vei fremover direkte. Trenger ikke å bli mye spilt med en ussel rad, men den røpet altså form sist. STOR OBS HEST som må spilles på alt!

Til helgen kan du vinne 100 millioner.

V5.4 : 8 MT Funky Dude – Står med en noe rusten rad, men her gjelder det å ikke la seg lure. Den har nemlig i to av løpene på slutten vært ute i monte, og der har den ikke trivdes spesielt godt. Nest sist i trav så er den opplagt positiv mot gode hester etter et upassende opplegg. Fjerde sist så var den knallgod til seier, og da holdt den lekestue med flere av de hestene som den støter på her. Får den bare litt flyt på veien nå, ja, da står den ikke tilbake for disse, og den er mer enn god nok til å overraske.

V5.5 : 3 Amante Carissima – Blir for oss en motivert favoritt i a-finalen. Har møtt de aller beste hoppene, og den er herdet mot hard motstand. Har vært bunnsolid de siste to gangene, og leverer en innsats i nærheten av det på torsdag så dreier det seg om en kanon mulighet. 1 Pretty Cowboyland – Er faktisk ikke veldig mye dårligere enn Amante Carissima, og den kan overraske fra såpass gunstige betingelser. Første gang ut i ny regi nest sist så fikk den maks, men den slo likevel Vasadu fra likestart. Nå sist så avslutter den fakta knallbra i kulissene, og på vår klokke så står det 11,8 s 500m med krefter igjen. Kan fort få løpet sitt nå, distansen takler den fint, og den kan overraske om Amante Carissima skulle ha en litt under pari dag. OBS!

3b : 10 Rambo A Bærs – Har møtt betydelig bedre hester enn dette, og den er klart spillbar mot en overkommelig gjeng. Glem ikke at når denne var som best i fjor trolig hadde slått hester som Mr. Viento + It’s All In The Game med litt flyt på Sørlandet (24.03.2013). Den har ellers gjort bra løp mot hester som Andover The Prenup/Herecomesthesun, og det er en traver som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kom nå sist ut etter et lengre avbrekk, og den så meget fin ut for dagen. Går pigg i mål uten å få sjansen, og det var mye krefter igjen på tanken. Her står den ypperlig til i første omvendt, og den kommer til å få en fin start. Burde dreie seg om et meget bra spill i b-omgangen!

2 Sonett DK – Denne lanserte vi sist etter at den hadde vist 16 fart bak feltet nest sist. Vi skammer oss ikke over det tipset. Ble nemlig sittende fast med rubbet igjen nå sist, og den fungerte bedre etter at justeringer var gjort. Står her ypperlig til, har fin grunnkapsitet, og den skal tas på alvor mot ikke den tøffeste gjengen i klassen.

4b : 7 Gomnes Dona – Holder en fryktinngytende form, og mye taler for at den også er veldig god i monte. Leverte nemlig et strålende prøveløp for Kvasnes tredje sist, og den dyktige hestejenten melder om store ambisjoner før denne oppgaven. Er en såpass klok/dyktig rytter at hun har mye å gå på i forhold til de fleste i dette feltet. Jogger normalt sett inn til seier om den ikke støter på hindringer underveis.

2 Våler Flaks – Er i toppform, og den blir spennende å følge i dette monteløpet selv om det er gode hester imot. I monteprøveløpet så viste den faktisk 26,0 s 500m på et meget bra sett. Kan langt under den tiden den presterte der (33,5), og den burde være en het trippelkandidat. 6 Amor Stjerna – Er klart bedre i monte kontra trav. Den var strålende i nederlaget nest sist. Nå sist så ble det galopp, men den viser faktisk 24,8/950m etter galoppen i kulissene. Kommer til å sprinte fort på torsdag, men skal normalt sett ikke ha kapasitet til å svare Gomnes Dona som kun står 20m bak.

5b : 7 Lady Super Stone – Dette er faktisk en lillesøster til langt mer kjente Super Fest Boy. Gikk et OK prøveløp nå sist, og tidsmessig så skal den kunne enda ett sekund bedre denne torsdagen. Med tanke på at Ring A Ding holder noe usikker form så velger vi å lansere nykommeren som det er gode rapporter på. Neste gang kan den være «oppbrukt»…

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag