To klare bankerkandidater på Øvrevoll

Foto: hesteguiden.com

Som begge kommer fra samme stall. Sjekk ettermiddagens Øvrevoll-tips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Det står mellom to bankerkandidater denne løpsdagen og begge trenes av Niels Petersen som har sine hester i virkelig god form for tiden. I V5-2 starter han 7 Harmony Hall som møter enklere hester enn da han vant 26. september. Den andre kandidaten er 4 Northern Pal i V5 finalen. Han står med to strake og må igjen ha en god mulighet men møter et felt med meget jevne og gode hester.
Vi går for 7 Harmony Hall i V5-2. Møter overkommelig motstand, distansen er perfekt og rytter Per-Anders Gråberg rir med selvtillit for tiden.

Les også:
Oddstips: Bayern München sliter

Travtips Jarlsberg: Eldstemann er fortsatt best
Travtips Biri: Seiersmaskin vinner igjen

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
6 Rapponghi var god sist og gjentar han den prestasjonen vinner han igjen. 1 Simian er en meget god sprinter. Har mye vekt på ryggen men må regnes med her. 3 Ticmosic må alltid regnes med på 1100 meter dirt track uansett hvor gode hester han møter. 8 Caerus er en outsider men er helt avhengig av at starten klaffer.

V5-2:
7 Harmony Hall er dagens banker. Han møter enklere motstand nå enn han gjorde sist. Distansen passer bra og han går greit på dirt track. Hardest i mot blir 8 Majestic Song som kan utvikle seg videre og 3 Naja.

V5-3:
8 Home Straight har vært god i det siste og har utviklet seg til en habil sprinter. Møter enklere selskap nå og må ha en stor mulighet. 9 Wattan er også i storform etter å ha radet opp tre strake i enkelt selskap. 2 The One And Only møter vanligvis bedre hester men går med mye vekt på ryggen. Uansett må han ha en meget god mulighet. Løpets outsider er 12 Victorian Art.

V5-4:
9 River Landing har enda ikke vunnet løp men viste sist at han kan gå med disse hestene. Står for tur til å vinne. 2 Face The Fact har vært god etter lang pause og vant siste start. Bærer mye vekt som kan gjøre at det kan bli litt tyngre i dag. 7 Cicinho har vært annenhest i de to siste startene og må med på bongen i dette løpet. 1 Totte har vunnet to ganger i år men skuffet noe i sin siste start.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
V5 spillet avsluttes med et flott løp i sølvdivisjonen med mange formsterke hester til start. 4 Northern Pal er en solid høsthest som har vunnet i sine siste to starter. Kan utmerket godt gjenta bedriften og kan være en alternativ banker. Stallens førstejockey har valgt å ri denne hesten framfor 1 Mind The Gap. 6 Tiger for Two var god i godt selskap på Täby i siste start og har en god mulighet her. 2 Archived var slått sist over 1730 meter på gresset av gode Tatoosh i siste start. Har hatt en flott sesong og på dirt track banen kan han være med i teten igjen. 12 Suffolk County ble femtehest etter lang pause i sin siste start og det var akseptabelt. Han kan bedre og vil vise det snart. 10 Quint Essentials er god nok til å kjempe i teten men formen har vært litt variable så langt. 8 Fair Flair var ute på lang distanse i siste start. Dette er mer passende. Får 1 Mind The Gap tet fra start kan det holde lenge.