Gå til sidens hovedinnhold

To klassehester i V65

I tillegg til at vi tror dagens største favoritt innfrir satser vi på at den klart mest kapable hesten i finalen er tilbake som en vinner.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Etter at 1 Hornnes Tiril har blitt strøket i V65-3 ser det nå helgrønt ut for 9 Lundås Emelie, og vi garderer således ikke den seiersvante Rigel Jo-datteren. 10-årshoppa kan vise til hele åtte triumfer på blott femten starter i inneværende sesong, og triumfen i den siste starten på fine 25.0 full vei ble av den enkle sorten. I et relativt lite felt får Åslund-traveren trolig tidlig kontakt med de der fremme, og da tror vi så fall ingen klarer å stå i mot hennes voldsomme speed til slutt.

Vår første banker for dagen tapte for 8 Bjørøy Tulla i et løp tidligere i år (13. mai ), men formen på svenskegjesten er nå klart bedre enn hva tilfelle var den gang, og hun står desutten 20 meter bedre til nå.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Avgjør på klassen?
Litt mer spekulativ er vår andre banker for dagen, men i et løp som ellers teller veldig mange vinnerkandidater satser vi på at svært kapable 4 Perfect Crown er tilbake som en vinner. Armbro Plush-sønnen ble sendt tidlig i vei i et tøft V75-løp sist, og etter at Tholfsen hadde gitt lederen et par karameller underveis ble det naturlig nok litt stive bein til slutt. Vi tror den etter hvert litt sugne banen ikke var noen fordel for 6-åringen, som har en relativt krevende aksjon, og under fine forhold på dagens arena, tror vi andrevalget i spillet kommer klart bedre til sin rett.

Formen bør være sterkt stigende med et par løp i kroppen etter lang pause, og dagens konkurrenter legger Tholfsen-traveren enkelt bak seg på sitt beste. Statistikken taler også til vår fordel, all den tid tre feilfrie løp på de fire siste startene på dagens arena har resultert i tre overlegne triumfer...

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kolle bak to favoritter
I to relativt åpne løp setter flytkusk Lars A. Kolle seg opp bak to hardt betrodde hester, og catchdriveren fra Vestfold kan således bli nøkkelkusken på Bjerke i kveld. I innledningen er det 10 Queen Rhythm som får mange tilhengere, og selv om det er snakk om litt andre forutsetninger for 5-årshoppa ved denne anledningen, ja så skal det dreie seg om en topp vinnersjanse. Uronometro-datteren vant sprettlett i den siste starten fra spiss på fine 16.3 full vei (ned mot 14.0 siste tusen), og Brekke-traveren virker til å være i rivende utvikling.

I den fjerde avdelingen er det svært kapable 2 Year One som skal forsøke å pynte på en fra før flott statistikk for den tidligere landschampionen, og fra tet er Piper Cub-sønnen hesten å slå. 5-åringen holdt unna til seier på sterke 15.0 i et V75-løp fra den posisjonen sist, og en naturlig utgang på det store systemet er det snakk om. Hansen-traveren har dog slitt med det helsemessige i hele sitt liv, og mot klart skjerpet motstand tyr vi til garderinger.

Duoen 3 Madam Lavec og 12 Charm El Sheik er klart bedre enn raden, og begge bør her vurderes tidlig. Førstnevnte har vært litt uheldig (burde hatt rygg leder sist, men Blekkan kjørte stygt i den første svingen...) i tøffe årgangsløp nå på slutten, og vi mener formen på Egon Lavec-datteren stadig er stigende. Sistnevnte avsluttet voldsomt sist, og dagens lange distanse er trolig bare en fordel for Coktail Jet-sønnen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-2: Vi syntes tre hester hever seg litt over mengden her, og klart mest spennende i løpet mener vi 6 Omer Borken er, som en foreløpig 21-prosenter i spillet. Bork Rigel-sønnen har havnet helt feil på det i to tøffe V75-løp nå på slutten, og det er klart enklere i mot ved denne anledningen. Vår favoritt utordres i første rekke av 10 Komnes Judo, og Spikeld-sønnen som er i rivende utvikling er snakk om en selvskreven gardering. 9 Faxstella er av den variable sorten, men på sitt beste er 5-årshoppa tidlig aktuell i et løp som dette.

V65-5: Vi tror favoritten 1 Sorrbest blir kraftig overflydd i et løp som teller mange vinnerkandidater, men vi er litt inne på at Espen A. Schem får overta føringen ut av den første svingen bak 5 Norheim Lett (Eirik Høitomt vil trolig ha en rygg å gå i med litt hissige 3 Modena...), og da tror vi i så fall at sjettevalget i spillet skal ha en topp vinnersjanse. Elding-sønnen står bedre til enn på lenge, og 6-åringen har slett ikke hatt den rette flyten på løpene nå på slutten.

Ekspertforslag
Til ukens V65-omgang på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 112, 336, 672 og 1980 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettett kan være et ypperlig alternativ til f.eks et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

PS!Nettavisen står over spill i morgen torsdag, og har fullt fokus rettet mot V75 på Forus lørdag samt en meget spennende Kriterie-søndag på Bjerke.