Gå til sidens hovedinnhold

To klinke bankere i kveldens V64 Xpress

To store favoritter skal innfri i sine respektive løp på Bollnäs og Kalmar i kveldens V64 Xpress fra Sverige.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny strålende travhelg er i emning. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Momarken, og søndag er internasjonal V75 med Breeders Crown semifinaler på Solvalle med 20 mill i premiepotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, venter en innholdsrik fredag. Den byr blant annet på jackpot i kveldens V65-omgang på Biri med 263 274 kr ekstra i sekserpotten og fredag kveld er det igjen klart for V64 Xpress med seks løp på en time, tre løp på Bollnäs og tre løp på Kalmar. Fredagen innledes med en flott V65-lunsj på Romme.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagkveldens V64Xpress. Konse

ptet V64Xpress går fast hver fredag kveld fremover. Alle de seks V64-løpene skal være unnagjort i løpet av en time og går på to baner. I kveld er det Bollnäs og Kalmar som gjelder. Spillestopp er kl 20.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken velger å spille med to bankere i kveldens V64 Xpress, en banker på Bollnäs og en på Kalmar.

Helt egen divisjon for Liljendahl-traveren
Kveldens største favoritt i V64 Xpress heter 8 Perpetuate i V64-2. Fireåringen som trenes av Reijo Liljendahl har støtt på tøff konkurranse på Solvalla i sine tre siste løp og var ute i en V75-finale nest sist og ble tredje der. Møter svært overkommelig motstand her og selv fra åttendespor bak bilen, er det normalt en klink vinner. 8 Perpetuate blir vår hovedbanker.

Kun galopp imot for Niford des Baux
I V64-3 blir Jerry Riordan-trente 6 Niford des Baux nesten like stor favoritt for Thomas Uhrberg. Fireåringen har fantastisk fin utstråling i banen og har vunnet fire av sine fem siste løp. Møter ekstremt overkommelig motstand i V64-3 på Kalmar i kveld og det er kun galopp type stor imot. 6 Niford des Baux blir vår andre V64-banker i kveld.

Vidåpne DD-løp
Er det store favoritter på farten i V64-2 og V64-3, er det tvertom i V64-5/DD-1 og V64-6/DD-2. Begge de løpene er svært åpne på forhånd og vi garderer bredt i begge, spesielt i V64-6. 5 Ego Sisu blir uansett vår favoritt i V64-5/DD-1. Ready Cash-sønnen har vunnet tre av sine fire siste løp, men starter sjelden. Markus Niklasson har kusket i samtlige seiersløp og er også vognmann i kveld. 5 Ego Sisu blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.