Gå til sidens hovedinnhold

To klinke V75-vinnere

Nettavisen singelstreker en formtoppet Velma Medraz samt tetløperen Nine One One L. i V75`en på Klosterskogen.

Klikk her for gratis V75-tips.

Her finner du vårt Dagens Dobbel-tips

Klikk her for å laste ned program til Klosterskogen.

Klosterskogen Travbane i Skien får æren av å innlede årets V75-sesong. Vinnerne kommer ofte fra tet, eller siste indre på den trange 800 meters-ovalen. Det blir ofte svært tungt til slutt for de som prøver seg ute i sporene, noe man må vektlegge når man komponerer sine V75-kuponger.

Det ligger hele 38 millioner og venter på en alenevinner lørdag

Storfavoritten innfrir?
Ja, vi har god tro på at 2 Nine One One L. innleder året på beste vis, og tar seg av den sjette avdelingen for sin trener og kusk Olav Mikkelborg. Lindy`s Crown-sønnen hadde en strålende fjorårssesong med seks triumfer og nær 700 000 kroner innkjørt. I en alder av 10 år er hesten bedre enn noensinne, og på Biri i sin siste start 22. desember lekte gamlingen med konkurrentene og vant helenkelt på 16.0 full vei. I en feilfri utgave er det normalt ingen som nekter Mikkelborg-traveren teten her, og da har vi vondt for å se ham tape dette løpet.

Dags for seier?
9 Velma Medraz står til for et perfekt smygløp i V75-5. Heisholt-traveren holder absolutt toppform, og nå tror vi det er dags for seier mot passende motstand. Det ligger an til tøft tempo på løpet, noe som vil favorisere vårt bankervalg. Når så favorittene står veldig sjanseartet til synes seiersjansene gode for Castleton Bass-datteren som trolig bare blir annetvalg i løpet.

Dobbeltbanker i V75-finalen
Vi ”låser” den siste avdelingen på to hester. Formtoppede 12 Superclav ser ut til å være vond å stoppe om dagen, og i en feilfri utgave dreier det seg om en solid vinnersjanse. En spennende start gjør høykapable 9 Perfect Crown, som kommer tilbake etter lang pause. Armbro Plush-sønnen så ut til å kunne være en av årgangstoppene i fjor, men diverse helseproblemer satte en stopper for det. På kapasitet er det ingen i dette feltet som matcher 5-åringen, og vi ser frem til å se Mangelrød-traveren tilbake i banen igjen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1.052 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Kjøp en bong og følge spenningen på NRK2 lørdag kl.18.00-18.45

PS! Det vil i V75-sendingen også bli en reportasje om nylig avdøde Alm Svarten. De som har tilgang til Rikstoto Direkte kan se en tre kvarter lang kavalkade om Svarten. Den starter ca. kl. 17.45 lørdag og vil inngå i reprisesendingene utover kvelden.