*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To klinke vinnere på Forus

Foto: hesteguiden.com

Vi tror det skal være gode sjanser for å tjene en pen slant på samlebonger, i en svært oversiktlig rebus.

09.06.09 13:24

Klikk her for å se våre V5-forslag.

I V5-innledningen har 7 Delice D en mildt sagt billig oppgave foran seg, og selv om alle løp skal kjøres først har vi vondt for å tro at den svært lovende Varenne-datteren taper dette løpet. 4-årshoppa avviste meget gode Kjell Bjarne (vant i Bergen på lørdag på strålende 13.3!), og dagens konkurrenter er ikke i nærheten av å holde samme klasse.

Et helt optimalt løp har også 5 Pinball Wizard i V5-5, og den storvokste Love You-sønnen som løfter seg for hvert løp leder normalt rundt om. Innsatsen til fjerde i Stavangerløpet i den siste starten var av den solide sorten (satt litt fast) på fine 15.5 full vei, og med den antatt tøffeste i mot på utsiden tror vi kusk Åsbjørn Tengsareid har god kontroll på løpet.

Objektene
Det er ingen fryktelig dype drag på gang i kveld i Stavanger, men 8 Nordli Svarta i den tredje avdelingen er et opplagt motbud til den store favoritten 1 Todden (blir overflydd). Spikeld-datteren hadde en strålende fjorårssesong med 300.000 kroner innkjørt, og 5-årshoppa varslet form i den siste starten. Sporet er ikke så galt på en sprint på dagens arena, og vi er ikke fremmed for at Geir Mikkelsen styrer til front relativt tidlig med Høitomt-traveren.

Nydelig til i en rask rygg står etter vårt skjønn klart underspilte 9 Mayday Macoy i den fjerde avdelingen. New Quick-sønnen som ble feilbalansert sist skal normalt være høyaktuell i et slikt løp. 5-åringen leverte en flott avslutning til sølv på fine 17.0 full vei i sin årsdebut, og Djøseland-traveren står her helt perfekt inne på pengene.

Konklusjon for omgangen
Ja, når vi støter på to hester som normalt enkelt skal ta seg av sine respektive løp, og når de øvrige løpene heller ikke teller mange vinnerkandidatene, sier det seg selv at vi har liten tro på at det går mot den helt store utbetalingen.

Ekspertforslag
Til løpene på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 720 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 10, 20 og 30 ganger.

PS! Vi følger utviklingen i DD-spillet, og dersom vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut her før kl. 14.00!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag