To klinke vinnere på Momarken

Vi satser på at seiersvante Flåli Lomen får lett spill samt at kruttsterke Theoball knuser sine konkurrenter på sisterunden.

Klikk her for gratis V5-tips.

Et begredelig tidsløp innleder V5-spillet på Momarken, og billigere løp enn dette er neppe å oppdrive for 7 Flåli Lomen. Lome Elden-sønnen starter med ujevne mellomrom, men 4-åringen har nå fått et løp i kroppen etter litt pause. Etter en strålende V75-triumf tidlig i mars var Søhoel-traveren klart under pari tross seier i sin påfølgende start. Det var dog en kraftig forbedret utgave vi fikk se sist da den tredje strake triumfen ble bokført etter en kjapp sisterunde. Travet fløt bedre enn noen gang, og mot dagens slette motstand skal det normalt ikke være snakk om saken.

Mot en formløs gjeng skal også 9 Theoball ha en topp vinnersjanse i den fjerde avdelingen. Etter å ha kneblet gode Tun Eld som vårt store skrik for dagen tidlig i april har Nordli Svarten-sønnen gått tre fine løp i Sverige. Spesielt i sin siste start var 6-åringen meget god hvor han etter en sisterunde i 25-fart fikk tredje på solide 27.3 full vei. Olsen-traveren kneblet en såpass god hest som Sindar til slutt ved den anledningen, men det var for langt frem til de to fremste. I kveld støter vår andre banker for dagen på svært overkommelig motstand, og med Eirik Høitomt ved spakene, som er en mester på denne type hest, har vi god tro på at årets andre triumf blir bokført.

Selv med to store favoritter i boet kan det være duket for fine penger, da de tre øvrige avdelingene ser svært uoversiktlige ut.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 360 og 1.200 kroner. Det mellomste forslaget er en samlebong der vi forsøker å ta V5`en 10 ganger.