*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To klokkeklare på Forus?

Vi stoler på formsterke Rau Jo, samt toppstammede Linn Tibur i dagens V5-rebus på Forus.

Klikk her for gratis V5-tips.

Sportssjef på ville veier?
Hvilke oppgaver har sportssjefene rundt om på landets baner i det daglige? Ja, jeg bare spør når vi får servert slike løp som det innledende løpet i dag innenfor V5-spillet. Er det om å gjøre å samle mest mulig ”sagekrakker” for å gjøre det så vanskelig som mulig. Eller er det bare slik at de bruker tre minutter på å kjøre ut listene, og får sendt de til trykkeriet i uvilkårlig rekkefølge? Når hester som Kejser K. D kommer ut i det åttende løpet, og et herlig oppgjør mellom Valle Ludvig og Bjørkespik i det niende løpet blir satt utenfor V5-spillet, ja da skjønner undertegnede mindre. Hvis de tror det innledende løpet innbyr til hardt spill fremfor å ha et holdepunkt som Kejser K.D, ja så er de i hvert fall på ville veier... God bedring sier jeg bare.

Best i klassen?
Geir Mikkelsen har gjort et godt stykke arbeid med 6 Rau Jo, som kommer ut i den fjerde avdelingen. Etter en strålende fjorårssesong med 240 000 kroner innkjørt, hvor åtte triumfer ble bokført har Rigel Jo-sønnen innledet årets sesong på beste vis. I dag jager 7-åringen sin fjerde seier for året, og uten uhell på veien tror vi det dreier seg om en klink vinner. Mikkelsen-traveren er vant til å møte klart bedre hester enn dagens motstand, og de to siste innsatsene har det vært lite å utsette på.

Tar årets første triumf?
I en ellers vidåpen affære i den siste avdelingen satser vi på en stammesterk ”dame” i form av 3 Linn Tibur. Soir Des Tibur-datteren er en stor hoppe, som trolig har gått kraftig fremover på form med et løp innenfor ”vesten” Innsatsen første gangen ut etter meget lang pause var helt grei, hvor en fjerdeplass på 17.9 full vei ble resultatet. Vi er rimelig sikre på at 4-årshoppa har en lav 16-tid full vei i kroppen, og i så fall skal seierssjansene være gode for Erga-traveren i årets andre start.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

De tre innledende V5-løpene ser på forhånd litt åpne ut, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 336 og 1.200 kroner. Det største forslaget er en samlebong, hvor vi spiller det minste forslaget 10 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.