To millioner i jackpot

Hohan Untersteiner kjører vår banker Pascal Zet, og har flere fine vinnersjanser.
Hohan Untersteiner kjører vår banker Pascal Zet, og har flere fine vinnersjanser.

Ingen klarte seks rette i Halmstad i går. Dermed er det 2 072 040 svenske kroner ekstra i sekserpotten i kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved Patrik Fernlund.

Søndagen ble en god dag for Nettavisens kunder på Eksperten. 11 andelslag gikk en med fire rette i V4-spillet på Täby og en utbetaling på 2 851 kroner. I Harstad gikk samtlige 16 andelslag i V65 inn med seks rette og en utbetaling mellom 3 883 og 4 716 (avhengig av antall femmere) etter at vi gikk imot folkemeningen og bankerspilte nestfavoritten 3 Saija's Speed i V65-2. Hesten vant tross to galopper. I V4 ble det også klaff da tre andelslag (andelspris 100 til 300) gikk inn med 2 574 i gevinst.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer en av kupongen i boksen under.


Men det er ingen tid til å hvile på laurbærne. I og med at gårsdagens V64-rekke i Halmstad ble uløselig overføres gedigne SEK 2 072 040 til kveldens sekserpott. Duoen Daniel Redén og Johan Untersteiner har flere solide sjanser, deriblant Patriks banker 6 Pascal Zet (V65-6). Den sju år gamle vallaken årsdebuterte med seier for tre uker siden, og avsluttet sterkt fra køen ved den anledning. Husk at man også kan bruke Patriks banker i DD-spillet. 


I tillegg til Patriks vurderinger og tips til denne jackpot-omgangen på Örebro har vi hyret inn Thomas Svensen til å sette opp noen andelslag på Eksperten, og da snakker vi om en kar som følger med i Sverige, bedre enn de fleste.

Her er Patriks vurderinger:

Spik:
6 Pascal Zet
(V64-6) vann i comebacken och ska vara snäppet vassare nu. Bra chans.

Luringen:
3 Cut Him Some Slack
(V64-3) är speedig och har haft lite otur under sin karriär. Skulle det stämma med positionerna är hästen bra nog för att skrälla till ett härligt odds.