*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To overraskelser i lunsjen

American Rock og Writing Cane tok seg av de to avsluttende løpene i dagens lunsjtrav på Bjerke, og sørget for at V5-utbetalingen ble drøye 50.000 kroner.

18.01.08 11:34

Etter de tre første avdelingene var V5-verdien 785 kroner. Etter at American Rock og Writing Cane vant noe overraskende ble det en pen utbetaling på 50.912 kroner til 21 dyktige spillere.

En vital veteran
Writing Cane gjorde sin første start for året. Kusk Gunnar Austevoll fant tredje utvendig i første sving, mens det var ganske høyt tempo i front. På siste langside gikk ekvipasjen i angrep, og inn på oppløpet fikk de grepet på ledende M.T. Allan. På oppløpet holdt Writing Cane sikkert unna for godt avsluttende Medallion's Chief.
Writing Cane eies og trenes av en av travsportens virkelige veteraner. Hermod Spiten fra Kongsberg har blitt 81 år, og er daglig ute og trener sine hester.

American Rock fikk også et løp i tredje utvendig. Da det gjensto 1200 meter styrte Leif Gustav Raae i angrep, og på siste langside overtok de føringen. På oppløpet stakk de unna til en suveren seier, da den eneste opponenten Los Ari galopperte i utgangen av siste sving.

Full kontroll fra dødens
Per Oleg Midtfjeld innledet dagens lunsjløp med å vinne med Comson. Etter et løp i dødens hadde ekvipasjen full kontroll, og stakk unna til en enkel seier.
Curl the Pearl og Kristian Malmin sto til slutt frem som vinneren i V5-2. I siste sving så de ikke ut som noen vinnere, men på oppløpet kontret hest og kusk, og tok seg forbi Or de Sens mot mål. Favoritten Flying Rossi holdt bra til tredje etter et tungt løp.

Knalltøff innfridde som favoritt og den ene av Nettavisens bankere. Sammen med Hans Christian Holm fikk hesten et perfekt løp, og på oppløpet avgjorde de enkelt. Frøyu Sara og Vetla Fyka sto for meget gode prestasjoner på annen og tredje.

På Nettavisens V5-forslag ble det 4 rette.

Her finner du komplett premieliste fra løpene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag