To seiersmaskiner innfrir

Foto: hesteguiden.com

Vi tror på en ubeseiret herremann og en formsterk krabat onsdag. Sjekk våre V65-tips.

Bjerke travbane inviterer til en sportslig og spillemessig flott V65 onsdag og det kan bli flotte kroner, selv om vi tyr til to favoritter som våre bankere.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

Hovedbankeren må nesten bli Frode Hamres ubeseirede fireåring 7 Marcan Photo i V65-4. Han har vært knallgod i sine siste starter og står med fire seire av fire mulige så langt i karrieren. Sist på Jarlsberg gjorde han karrierebeste, der han selv fra dødens regelrett moste en så god hest som Mr. Renati B.R. Nå har hesten trukket et litt vrient sjuendespor bak bilen onsdag, men dette er en hest som tåler masse grovjobb underveis og fortsatt ser ut til å ha mye å gå på. Motstanden er ikke tøffere enn den har vært i seiersløpene og da ser vi ingen grunn til å gardere Marcan Photo, som kan være å se i Derby-kvalifiseringene i høst dersom han fortsetter å imponere.

Vi har veldig sansen for Tom Forkeruds 10 Fighting Superb, men tror ikke han holder samme klasse som vår banker, selv om også han har styrken som sitt fremste våpen. 1 Leon West står forlokkende til i innerspor, men har foreløpig ikke innfridd i regi Bo Westergaard, mens 3 Victory Line har skuffet litt nå etter en lovende innledning på karrieren.
Rangering V65-4: A: 7 B: 10-1 C: 3-8-4-12-9-2-5-6 D: 11

Revansjerer seg direkte?
I V65-5 har vi svært god tro på at 11 Kjeltringen er tilbake på vinnersporet etter at han galopperte bort seieren på oppløpet på Jarlsberg sist. Leverte to svært solide seiersløp i de to foregående startene og hadde altså vunnet sist også selv etter et steintøft løp underveis. Fra spor elleve må nok Kjeltringen gjøre en del selv også onsdag, men vi tror Cato Antonsen sitter bak beste hesten i dette feltet og at han slugger ned alle tilslutt. 2100 meter er også en fordel kontra de to siste løpene og motstanden ser ikke noe verre ut enn den har vært i seiersløpene. Vår andre banker denne onsdagen.

8 Ulrik har løftet seg ytterligere i regi Jan Roar Mjølnerød, men fortsatt er det slik at Ulrik må ha det litt servert underveis og fra spor åtte blir det svært sjanseartet her. 6 Tuxi Titan måtte melde pass sist, og møtte aldeles for gode hester da. Vant greit på Kongsvinger nest sist. Men vi synes han fortsatt mangler litt på den absolutte toppformen. 4 Storm Eld har tatt to strake seire i svært billig selskap og går opp en klasse onsdag og får det betydelig tøffere her.
Rangering V65-5: A: 11 B: 8-6-4 C: 1-2-12-5-9 D: 10-7-3

V65-1 - Kaldblodshester (hopper) 1640 meter volte
Det er et nesten usannsynlig vanskelig spilleløp som åpner V65-ballet på Bjerke denne onsdagen og det er sjelden vi har sett et vanskeligere løp å rangere. Vi gir et svært knepent vinnertips til 6 Krylling Viktoria som skal ha en bra sjanse på teten fra springspor. Ble kjørt veldig offensivt av Dagfinn Aarum på Momarken for en uke siden, men surnet helt på oppløpet da. Kommer hun seg foran og er i nærheten av prestasjonen fra Årjäng tredje sist, skal det være en brukbar vinnersjanse.

Vi har ikke mange obs-notater på 1 Tronjasol, men hun gjorde et klart godkjent løp i Drammen sist som toer bak gode Bings Smokken. Fra spor en med toppkusk Eirik Høitomt og dersom hun også er litt forbedret fra sist kan hun vinne fra helt perfekte forutsetninger. 5 Myrviks Dokka er ei brukbar fireårshoppa. Ikke veldig tøff, men hun er god fra start og billigere oppgave er det ikke mulig å få. Skulle det klaffe optimalt underveis, kan karrierens første seier være et faktum for oddsbomben som blir lite spilt.

Mest fart er det uten tvil i 10 Kapfrøkna, men hun må innom en galopp stort sett hver gang. Også sist viste hun overlydsfart mellom galoppene, og skulle noe sånt (mot formodning) gå feilfritt er det trolig snakk om en vinner. Klart forbedret har også 11 Ådalsvinni vært i sine siste starter og tramper hun rett fra et litt vrient startspor, kan hun vinne dette. 2 Hvatt Erle er hurtig og normalt travsikker og får trolig et flott løp fra sin gunstige utgangsposisjon. 9 Døsslandspia hadde kunnet utfordre favoritten Eld My i et V75-løp på Jarlsberg, men galopperte da som seiersfarlig. 15 Seile Perla tok en turbetont seier sist, men favoriseres av at det er sprint nå.
Rangering V65-1: A: 6 B: 1-5-10-11-2-9 C: 14-4-8-7-13 D: 3-13

Annonse: Tirsdag lanserte Grøstad tiendevalget Shakira Spur som førstevalg. Nye sjokk på gang på Bjerke

V65-2 - Varmblodshester (3-åringer) 2100 meter autostart
Et riktig flott treårsløp her i den andre avdelingen og flere svært lovende emner på farten. Bo Westergaard har ei riktig fin treårshoppa i form av 6 My Happiness E.P som har vunnet to av sine tre starter i Danmark på bra sett. Er trolig god for en tid ned mot 15.5 og får tipset i et åpent løp.

1 Magneto Man har møtt svært gode hester i sine to siste starter og avsluttet flott til henholdsvis fjerde- og tredjeplass. Møter litt enklere motstand her, har trukket et nydelig startspor og skal tidlig vurderes herfra. 3 Moneyline Volo leverte en svært tiltalende debut på Momarken sist tirsdag og vant kontrollet fra tet på bra tid. Så ut til å være en flott type og kan rett og slett være en klink vinner, men vi nøyer oss med outsidertipset da hesten er vanskelig å sette inn i dette løpet.

Frode Hamre presenterer en ny USA-import i 5 Poppy Hills. Trener strålende i følge Frode og han tror Credit Winner-sønnen kan vinne direkte. 4 U.S Marshal har vist flotte ting og er fin type fra Tom Horpestads stall, mens vi er litt usikre på om 2 Credit Crunch er god nok (han møter klart tøffere motstand enn sist).
Rangering V65-2: A: 6 B: 1-3-5 C: 4-2-7 D: 8

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Bjerke

V65-3 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
Som V65-1 er den tredje avdelingen også en spillenøtt, dog ikke med like mange vinnerkandidater. Vi tror 6 Osingen kan innta føringen på et tidlig tidspunkt, og derfra fungerer hesten klart best. Vant et V75-løp fra tet enkelt nest sist, sist ble hesten fanget opp i dødens og ga opp kampen inn på oppløpet, selv om han holdt anstendig til femte. Har vunnet sju av 15 løp i karrieren og vinnerhester liker vi å spille.

Eirik Høitomt setter seg opp bak formsterke 8 Flammen Tigris og også her er det toppform. Brenngod til seier fra dødens tredje sist og tapte for to kanonhester nest sist. Sist gikk hesten ålreit til femte. Høitomt får normalt enda mer fart på hestene og Flammen Tigris er en klar seierskandidat her. Vi synes vel disse to skiller seg litt ut, men bak dem vrimler det av outsidere.

1 Kosak (svært god til seier nest sist, galopp direkte i V75 sist), 2 Ringo (har vunnet både over 2700 meter og 1600 meter og var kalasgod sist), 10 Granli Nicolai (løp i kroppen nå og bra sist), 12 Konge Blesen (fin form og med flyt underveis er det ikke umulig), 11 Rams Even (kapasitet så det holder, men treneren ligger lavt etter pause).
Rangering V65-3: A: 6 B: 8-2-1 C: 10-12-11-7-3-5-9-4

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V65-6 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Han kan ha et nytt forvandlingsnummer på gang, trener Lars O. Romtveit. Ihvertfall var det en kraftig forbedret utgave av 1 Shocking Devil som kom ut på Jarlsberg under Grand Prix-helgen der. Ble sjenert til galopp under angrep på siste bortre, men kom strålende tilbake til tredje mot svært god motstand. Tom Erik Solberg varsler at her skal det kjøres for tet. Og skulle han forsvare sporet uten at det koster for mye, må vi nesten sette hesten først etter prestasjonen sist. Er kun et tredjevalg i spillet og markert på 27 prosent og kan være svært så interessant i DD-spillet også.

Men han støter på knalltøff motstand. 3 I'll Be Gone står med tre strake seire og kommer nå tilbake etter en måneds pause. Knallgod både tredje sist og nest sist, mens han vant tross at han ikke fungerte optimalt sist. Er fikset på siden den starten og tåler hardkjør underveis. 10 Løjtens Q.C imponerte voldsomt i flere seiersløp i fjor, men har aldeles ikke fulgt opp i 2011. Men Westergaard-traveren er så grunnkapabel, at han sitter der når som helst igjen. 5 Global Karanar sliter som kjent med skadeproblemer og fungerte ikke i det hele tatt sist. Kommer nå tilbake etter seks ukers pause, og meldes fin ut igjen nå. Helt naturlig outsider.

Kanonform holder også 6 C. C. Seventy Five om dagen. Gjorde et nytt pangløp etter startgalopp sist og avsluttet fantastisk til andre. men fra spor seks blir det atter en gang sjanseartet for Mikkelborg-traveren. Heller ikke hester som 11 Strong Forte (skyhøy kapasitet og tilbake etter pause) og 9 Moni Rock (spurtet strålende sist til seier) trenger være helt sjanseløse i et strålende spilleløp.
Rangering V65-6: A: 1 B: 3-10-5-6 C: 11-9-12-2-7-8-4