To sikre V65-bankere

Nettavisen satte 9 av 10 onsdagsbankere i mai. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V65 på Bjerke

På de fem V65-omgangene i mai fikk Nettavisen inn alle hovedbankerne med unntak av startgalopperende Only Audition forrige onsdag.

Denne onsdagskvelden er det flere store favoritter på farten og vi kan vanskelig se hverken 4 Tordivel (V65-4) eller 9 Megaman Neo i V65-finalen tape i feilfrie løp.

Riktignok blir de store favoritter, men de fire andre avdelingene er ganske åpne - slik at det kan bli fine penger likevel.

Åpen V65-innledning

Allerede i første avdeling starter "problemene" i et kaldblodsløp hvor vi bruker hele ti av de femten hestene på det største forslaget. Vi har dog med et par superdypinger allerede på det mellomste forslaget.

Også i V65-2 bruker spilllerne mange kryss. Vi velger dog å stå på fire hester på alle våre forslag. En hest er veldig underspilt og vil fjerne 90% av bongene. Les om denne her .

Den tredje avdelingen er et langløp for kaldblodshester der flere av hestene er meget usikre til beins. Vi har mest tro på 4 Baldrian og 8 Troy Ess, men også her kan det smelle og vi sper på på de største forslagene.

Tordivel er overlegen på fart i den fjerde avdelingen og trolig piler Tjomsland-traveren rett til tet og leder hele veien. Sist feilet han fra seg en sikker seier rett før mål etter å ha satt ny rekord på 25.6 gangen før.

Vinner Thai Tanics lillebror?

I den femte avdelingen kommer flere meget kapable travere ut i kamp om 24.000 i førstepremie. Vi spiller seks hester på alle forslag da flere av favorittene ikke er til å stole på. Thai Tanic ble fjerde i Elitloppet for halvannen uke siden. I kveld skal hans lillebror 7 Thai Tanium prøve å legge på til to strake seire fra et vondt startspor. Fireåringen har vist seg meget forbedret og med klaff er det ikke umulig at fjerdevalget snyter favorittene for konfekten. Vi håper dog det klaffer aller best får vårt skrik i løpet. Den er nemlig bare markert på 5% av bongene.

Om ikke Thai Tanium innfrir i V65-5 har trener Trond Anderssen en knallsjanse igjen i V65-finalen. 9 Megaman Neo starter i et vanlig grunnlagsløp under 440.000. Fireåringen som nå kjøres av Lars Anvar Kolle er et av landets største talenter og uten flere uheldige galopper i storløpene hadde denne vært millionær forlengst.

Vi håper og tror på feilfritt løp denne gang og da skal hesten rett og slett vinne dette løpet. Hesten kom glitrende tilbake etter tidlig galopp sist og kretsen rundt Super Arnie-sønnen har store ambisjoner med hesten denne sesongen.