To «sikre» V65-vinnere

Vi mener å ha funnet frem til to klare V65-bankere i form av Care For Gold og Jærvsøviking på Bjerke i kveld.

Klikk her for gratis V65-tips.

4-åringene i fokus
Landets beste fireåringer braker sammen i 4-års Stjernen hvor 50.000 kroner venter vinneren. For en traventusiast er det alltid fryktelig spennende å se hvilke hester som har utviklet seg ytterligere over vinteren, og i så måte blir kveldens løp noe å se frem til. Kongen blant de varmblodige under fjoråret Lucky Buck avlegger sin årsdebut, og er en naturlig favoritt til å ”kamme” hjem den gjeveste sjekken. Vi snakker dog om årsdebut, og Buckaroo K.-sønnen skal ikke være mye under pari for å gå på et nederlag. Gonagas viste seg som den beste i den norske årgangen blant de kaldblodige under fjoråret, men i dag tror vi Ulsrud Igel-sønnen får bank av en svenske som kommer med skumle hensikter.

Lucky Buck avlegger sin årsdebut i 4-årsstjernen i V65-finalen.
Lucky Buck avlegger sin årsdebut i 4-årsstjernen i V65-finalen.

Knuser de norske
Jan Olov Persson er vant til å forsyne seg grovt av premiefatet i de norske unghestløpene, og i V65-4 dukker den seiershungrige svensken opp med 6 Jærvsøviking. Vi har sett Jærvsøfaks-sønnens to første starter for året, og blitt mektig imponert. I sin siste start kom 4-åringen dundrende via fjerdespor den siste halve runden, og avgjorde enkelt til slutt. Den sterke "krabaten" la inn en avslutning i 25-tempo, og landet til slutt på solide 27.1 full vei. Persson-taveren har garantert gått fremover på form med det løpet i kroppen, og vi tror bestemt at vi snakker om den klart beste hesten for dagen.

God som gull?
Etter å ha tatt 3 Care For Gold i V65-3 nærmere i øyesyn kan vi ikke skjønne annet enn at det dreier seg om en solid vinnersjanse. Good As Gold-sønnen avsluttet sterkt til andre i sin årsdebut, og løpene vi har sett på fra 6-åringens starter på Åby under fjoråret indikerer at han leder sitt løp rundt om. Westergård-traveren har nemlig sittet klistret til startbilens vinger, og åpnet 11.0 første 500 ved to anledninger. Mot svært overkommelig motstand tror vi det det dreier seg om en klink vinner, og garderer ikke.

Vi satser på at det holder med tre hester i den fjerde avdelingen. 3 Rigel Stjernen har levert under pari i sine siste starter, men i dag tro vi det kan være dags for tet fra start til mål mot litt enklere motstand. Vår favoritt utfordres i første rekke av formtoppede 2 Bakke Raven samt medsmygende 1 Mattis .

Snakker vi om en vinner i form av 3 Rigel Stjernen i V65-4 på Bjerke i dag?
Snakker vi om en vinner i form av 3 Rigel Stjernen i V65-4 på Bjerke i dag?

De to innledende V65-løpene ser på forhånd svært åpne ut, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 384 og 1.560 kroner, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og følg løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00