*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To «sikre» vinnere fra tet

I en forholdsvis oversiktlig V5B-rebus på Forus tirsdag setter vi vår lit til at Hannibal K. og Torpa Emil leder sine respektive løp rundt om.

01.04.08 14:42

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Startsiden avgjør
6 Torpa Emil i V5-3 har fått spor på innsiden av den antatt hardeste opponenten, og det tror vi blir utslagsgivende for løpsutfallet i dag. 6-åringen som den levende legenden Kjell Håkonsen har i sin varetekt peiler trolig inn føringen i løpet, og i så fall dreier det seg om en solid vinnersjanse. Moe Odin-sønnen holder hysterisk form, og fortjener virkelig å få smake seierens sødme etter fem strake sølv.

Innersporet på en sprint på Forus er ikke det beste, men så er ikke 1 Hannibal K. i den andre avdelingen snakk om en ”normal” hest fra start. Ride The Wave-sønnen er eksepsjonelt god på de første meterne, og det er ikke mange i landet som kan klare å hente en lengde på 8-åringen, om noen. Halle-traveren leder mest sannsynlig V5-2 rundt om for champion Eirik Høitomt (som forøvrig fyller 39 år i dag), og tar sin tredje triumf for året.

Klikk på bildet for å forstørre.

V5B løst på 20 rekker?
Ja, de tre resterende avdelingen ser forholdsvis oversiktelige ut, og vi tror det kan være mulig å komme igjennom på få hester. I så fall dreier V5B-spillet seg om samlebonger nok en gang på favorittspillernes drømmearena Forus. I V5-innledningen gjør 3 First Inkognito en spennende start etter lang pause, og i en feilfri utgave blir 5-åringen trolig vond å stoppe. Inkognito-sønnen viste frem enorm fart mellom galoppene i sin første start her til lands, og trener Geir Stangeland pleier å ha sine stallhester vell forbredt når de først sendes til start. Favoritten utfordres i første rekke av uturshesten 8 Elma`s Park, som vi ikke helt kan gi slipp på riktig enda.

To hester hever seg også litt over mengden i V5-4. Duoen 2 Nordli Vinni og 7 Spang Spenter står meget pent inne i løpet, og bør ha et bra bud på løpet med litt flyt på veien.

V5B-spillet avsluttes med et litt mer åpent hoppeløp, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Fra strek har vi mest tro på 1 Kristina M. som har vist seg klart forbedret i regi Bergenschampion Ove Wassberg og 2 Princess Angelica, samt hjemmetrener Rune Wiig`s 5 Nangilima. Fra 20 meter tillegg jakter en formtoppet 8 Måna Lu, og fra de bakre regioner er speedkula 15 Waterhead Girl tidlig aktuell med litt tempo på forestillingen.

Ekspertforslag
Vi har satt to ordinære spilleforslag på hhv 98 og 300 kroner. Forslaget på 300 kroner er en samlebong hvor vi forsøker å ta V5`en 15 ganger.

På det største forslaget spiller vi et samlebongsystem hvor stammen er på 294 rekker. Vi satser her på å ta V5`en ti ganger, og ved å kreve at to av tre utganger vinner i tre løp blir innleveringsprisen på totalt 1.180 kroner. Systemet har vi fylt ut på tre kuponger for deg, og de kan kjøpes her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag