To singelkryss i millionjakten

(Hesteguiden.com)

Mantorp byr over 1,6 millioner SEK ekstra i sekserpotten mandag og vi byr på to bankere.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte også strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare den siste uken har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Mandag er det herlige jackpotkroner å spille om både under V65-løpene på Leangen og ikke minst under V64-løpene på Mantorp. På Leangen er det 494.558 kroner ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fem rette på Biri søndag. På Mantorp er det hele 1.633.460 SEK ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fire rette på Åmål søndag.

Innleveringsfrister Mantorp
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.39

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Lennartsson kusker jackpotbankeren!
Det er aldri enkelt å vinne løp fra 40 meter tillegg, men 10 Scoot To Score i V64-3 er en hest utenom det vanlige. Han står alene på 40 meteren noe som gjør at det ikke er så ille. Her kan han komme fint inn i løpet den første runden, og når løpet er på 2640 meter, har han god tid til å runde dem. Løpet i kveld er et ledd mot oppkjøringen mot det Svenske derby. Vi ser slettes ikke bort i fra at Lennartsson traveren er en av de 12 derbyfinalistene i år. Det skal sies at sist 10 Scoot to Score var ute på 2640 meter endte det med hel enkel seier på Umåker 27/04. Han lenset unna konkurrentene og vant med nærmere 20 meter i det løpet. Dette er en hest som tåler å gjøre veldig mye selv under løpene, og vi ser kun galoppen i mot i dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En av de beste i årgangen.
11 Carelin er hest vi liker svært godt. Dette er snakk om en riktig topp hest, som møter mye enklere motstand enn det han har gjort de siste gangene. Bakspor var kanskje ikke det Johan Untersteiner ønsket seg på forhånd, men dette er bestemt en hest som fungerer best med ryggløp. Carelin har vist enorme avslutninger når han får spare speeden i det lengste. I dette løpet bør 3-åringen ha en god sjanse til å runde alt og alle. Nest sist på Örebro var Super Arnie-sønnen ute av taktene fra start, og havnet langt bak i feltet, men fikk et fint løp i tredje utvendig. Når Untersteiner satte full fart inn i den siste svingen, skylte han rundt konkurrentene og vant sprettlett. Han var foran en så god hest som Boys Going In, som er en av de absolutt beste 3-åringene i Sverige i år. Roger Walmann er full av lovord om hesten, og vi mener 11 Carelin skal ha en god sjanse selv fra bakspor. Vi bankerspiller også 11 Carelin i både V64 og DD.