Gå til sidens hovedinnhold

To soleklare V75-bankere i jackpotomgang

A.B. Lom`n tar sin sjette strake og Yarrah Boko knuser sine konkurrenter til slutt i en omgang hvor vi spiller om 4 millioner kroner ekstra.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det var litt opp til bevis for 2 A.B. Lom`n som kommer ut i V75-4 på lørdag i den siste starten mot svært gode Kong Tjomsen, og den ubeseirede Lome Elden bestod den prøven med glans ved å vinne lett på flotte 29.0 full vei etter en meget kjapp sisterunde. 4-åringen står nydelig til på lørdag, og normalt skal det ikke være mulig å innhente Bø-traveren.

Det eneste som kan tale i mot er lang reise for første gang, men treneren melder om at det er en kald og rolig type, og da satser vi på at den biten går greit. Kusk Vidar Hop er en mester til å kjøre på klokka, og eksilbergenseren vet nok å skru opp farten når han må for å gjøre det vanskelig for de der bak.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt mer enn 12 millioner kroner!

Fullklaff fredag - kr 9500 innspilt

Tar årets andre triumf
Like god tro har vi på at 14 Yarrah Boko tar seg av finalen, og vi garderer ikke den svært kapable Coktail Jet-sønnen i V75-spillet. 5-åringen er etter vårt skjønn snakk om landets klart beste hest for øyeblikket, og i en feilfri utgave taper ikke 5-åringen grunnlagsløp i Norge.

Anderssen-traveren står nydelig til i sitt springspor på tillegg, og når det er snakk om løpesnor for de der bak ser vi ikke bort i fra at vår andre banker for dagen sitter relativt tidlig i tet. Stortalentet hoppet seg vekk bak startbilens vinger sist, men viste forut for det at formen er kraftig i anmarsj ved å bli toer på meget sterke 14.9 over stayerdistansen 2640 meter.

Lørdagens tippetips
Blackpool holdepunkt på Langoddsen

Objektene
I hhv V75-2 og den sjette avdelingen mener vi å ha funnet to klart underspilte hester, og de får stå alene på vårt minste spilleforslag. I den andre avdelingen snakker vi om 9 Strong Forte, og at den formsterke Love You-sønnen kun er krysset av på 20 % av de innleverte kupongene forstår vi lite av. 5-åringen var en bunnsolid vinner fra spiss i et V75-løp på nettopp dagens arena på sterke 15.8 full vei i den siste starten, og fra et perfekt spor i rygg på en startrask hest bør det ligge an til en optimal reise underveis. Anderssen-traveren vil profitere på tøff kjøring innledningsvis, og fjerdevalget i spillet tror vi er vel så effektiv bakfra.

Vi ser først og fremst duoen 2 Onion F.H. og 3 Kendrick`s Victory i mot, og dropper 5 Becky`s Snowstar (må trolig gå den tunge veien utvendig igjen) denne gangen. Førstnevnte fungerte ikke tilfredsstillende sist, men i følge treneren var det snakk om en utstyrsfeil. S.J.`s Photo-sønnen vant sist han gjestet dagens arena, og på sitt beste kan den lovende 4-åringen lede rundt om. Kapasiteten er udiskutabel på 3 Kendrick`s Victory, og Nordby-traveren som har vunnet hele 9 av 22 starter får en plass på vårt største spilleforslag.

I V75-6 mener vi 8 Feseth Lynet har en veldig fin oppgave foran seg, og spillerne er etter vårt skjønn på ville veier, når Järvsöfaks-sønnen kun er krysset av på skarve 13 % av de innleverte kupongene. Svært dyktige Ola Engvold har fått brukt litt mer tid på den seiersvante 9-åringen nå (vunnet hele 42 løp), og i et rutineløp i forrige uke så vårt drag i løpet strålende ut på 25.0 over full distanse. Femtevalget i spillet var kanongod på samme tiden i fjor, og vi mistenker at det er en hest i full form som entrer sin gamle hjemmebane på lørdag.

En langt finere oppgave enn i de to siste startene har 7 Voje Faks, og selv om Øverdal-traveren trolig må belage seg på å gå den tunge veien utvendig skal Järvsöfaks-sønnen være seiersaktuell allikevel. 7-åringen var brenngod toer på flotte 22.8 bak Moe Odin i den nest siste starten, og den kapable krabaten viste ved den anledningen at dagens korte distanse ikke er noe problem. Favoritten 1 Trollgutt møter bedre hester enn noen gang, og Løvdal-traveren får først en plass på vårt største spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre åpne løp
I de tre øvrige avdelingene mener vi det kan være rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere, og garderer følgelig bredt på samtlige spilleforslag. I V75-innledningen syntes vi 2 Krøsus står litt tøft inne all den tid det kun er tre hester på strek, og vi tror hestene fra tillegg får så billig kontakt at det vil bli vanskelig for Lome Elden-sønnen å holde unna til slutt. Formsterke 14 Tonar står veldig sjanseartet til i andre rekke, og det må således løse veldig på veien for at Moe Odin-sønnen skal kunne gå helt til topps. Uforandret fin form holder 4 Tun Eld, og Elding-sønnen skal regnes tidlig sammen med 10 Låhne Trym (står glitrende inne i løpet, og formen er helt på topp) i et løp det vrimler av minioutsidere.

Det ligger an til et fryktelig kjør fra start i den tredje avdelingen (flere som er ute etter føringen her), og det vil i så fall hestene fra innerfila (rygg leder og tredje innvendig) samt de fra de bakre regioner profitere på til slutt. Champion Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen bak 2 Super Rolly, og dersom Assev-traveren ikke må bruke alt for mye krutt for å nå føringen i løpet kan han lede rundt om (vi tviler dog på at det blir en rolig innledning). 10 Gidde R. Icke var under pari sist, og kanskje er det en formsvikt på gang hos favoritten? Ja, det er slett ikke utenkelig etter at 6-åringen har holdt strålende form i lengre tid.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Relativt urutinerte varmblodshester på farten i den femte avdelingen, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Trond Anderssen sender ut to hester i dette løpet, og på sitt beste skal både 5 Evaporate (positiv etter lang pause sist) og 7 Monic Forte (flott kapasitet, og voltestart er en klar fordel) være tidlig aktuelle. Veldig god til tredje på fine 16.6 full vei etter et utvendig løp var 9 Bakerinnen sist, og med tilsvarende innsats er 4-årshoppa hesten å stå i mot til slutt. Solide innsatser i to V75-løp har 14 General Liberty stått for nå på slutten, og selskapet på lørdag er ikke verre enn at Giant Cat-sønnen kan runde til årets første seier.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bergen travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 140, 560 og 1512 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen på NRK2 kl. 19.00-19.45 på lørdag!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken