To soleklare V75-bankere

Foto: hesteguiden.com

Våre to holdepunkter for dagen var totalt overlegne i deres siste starter, og vi tror de peker lang nese til sine konkurrenter på ny.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

V75-sirkuset har forflyttet seg til Forus i Stavanger denne helgen, og som vanlig er det store penger å spille om. Hovedoppslagene denne lørdagen er Spikelds Hoppeløp og Tollef Fjermestads Minneløp for kaldblodshester, hvor vinnerne kan kvittere ut 100.000 kroner hver seg, men de øvrige løpene holder også meget høy sportslig standard.

Dersom du er alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 44 millioner!

Vår første banker for dagen vil trolig få høylydt applaus dersom denne skulle innfri all den tid vi snakker om hjemmehesten 6 Kjell Bjarne, og etter maktdemonstrasjonen i den siste starten hvor Tap In-sønnen sprintet meget sterke 13.3 etter et tøft løp utvendig, tror vi fort amatøren Egil Brunes kan ta i mot publikums hyllest på ny. Det var årsbeste for klassen inntil Best Boy Augustinu viste seg frem fra en ny side på Jarlsberg på onsdag, og vi har ingen betenkeligheter med å la den svært lovende 4-åringen stå alene på våre forslag, på tross av litt skjerpet motstand.

Det høres nesten vilt ut å banke en hest som kommer fra en seier på Magnor, men det var ikke en hverdagsprestasjon 5 Tuxi Titan gjorde i den siste starten. Spikeld-sønnen var ved den anledningen en totalt overlegen vinner etter en sisterunde i 27-fart, og det er mildt sagt svake konkurrenter 5-åringen støter på i den fjerde avdelingen. Forut for den siste starten har Ruud-traveren imponert i flere lokalkjøringer, og det var således trolig intet blaff vi fikk se i totodebuten for året.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Duell
I V75-innledningen støter to hester med fryktelig stor kapasitet sammen, og at duoen 10 Voje Frigg og 11 Vestpol Faxen er klart bedre enn dagens konkurrenter hersker det liten tvil om. Begge kommer fra en lang rekke imponerende innsatser, og vi håper for publikums skyld at de viser seg frem i en feilfri utgave på lørdag. Da ligger det i så fall an til en fryktelig batalje, men vi holder en liten knapp på at førstnevnte trekker det lengste strået.

Dagens mest overspilte?
Ja, det er meget mulig vi er på bærtur, men at 4 Case i finalen skal være snakk om en 75-prosenter i spillet mener vi blir drøyeste laget. Riktignok har Super News-datteren imponert ved sine tre siste triumfer, men så skal det da også sies at dette har vært i relativt enkle omgivelser. Det er opp til eksamen for 5-årshoppa ved denne anledningen, og på en distanse Skjervagen-traveren foreløpig er ukjent med tyr vi til noen garderinger.

Fryktelig spennende i løpet er utvilsomt 8 New Cowboyland, og fra perfekte forutsetninger for Action Hall-datterens del bør 16-prosenteren vurderes tidlig! 4-årshoppa rapporteres å trene glimrende, og med dagens startmetode tror vi sterkt på et feilfritt løp for den kapable Gottling-traveren.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Objektene
Favoritten 4 Eldfaksa i V75-3 blir garantert overflydd ned startsiden, og da må det hele løse seg undervis for den seiersvante Jærvsøfaks-datteren. Alt for lite spilt som en foreløpig 15-prosenter er 5 Krem Eva, og den fartsfylte 6-årshoppa som fungerte bedre enn noen gang i den siste starten (satt fast) er den klart mest spennende i løpet.

Vidåpent i V75-5, og vi kan her fort få en vinner som er rangert langt nede, uten at det er snakk om noen sjokkvinner. Tilbake etter litt pause er 6 Åspe Kvikk, og Spikeld-sønnen som er vant til å konkurrere i klart tøffere omgivelser enn dette virker fullstendig bortglemt som en foreløpig 7-prosenter!

I et flott 4-årsløp i den sjette avdelingen er 2 New Varenne L.A. snakk om en naturlig favoritt, men den store luringen i løpet er utvilsomt 11 Buddy. Alv Richcrop-sønnen stod for en sterk prestasjon i debuten for dyktige Bo Westergård i Stavangerløpet, og 4-åringen som trolig er ytterligere forbedret til dagens dyst er klart undervurdert som et foreløpig sjettevalg!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 360, 864 og 1440 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

I tillegg har vi satt opp to meget spennende Dagens Dobbel-forslag på hhv 120 og 300 kroner, og de spillene kan du få kjøpt her .

PS! Våre V65-oppsett til Forus på søndag vil bli lagt ut her lørdag kl.15.00!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Forus på NRK2 kl. 18.00-18.45!