To soleklare V75-bankere

Foto: hesteguiden.com

Våre to bankere for dagen har innledet sesongen på strålende vis, og vi tror sterkt på at både Åsajerven og Keanu Hanover viser konkurrentene bakskoene på lørdag.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Et lekkert skue var 7 Åsajerven i den siste starten, og vi tror ikke Järvsöfaks-sønnen har noen som helst konkurranse i V75-innledningen. Ved den anledningen avsluttet 8-åringen nærmest som en varmblodshest nedover oppløpet, og triumfen på flotte 22.8 over dagens distanse ble til slutt av det overlegne slaget. F.W. Ramslands Minneløp blir etter alt å dømme hjemført på enkleste vis, og nye 100.000 kroner triller da i så fall inn på en fra før velfylt konto.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag betaler ut 8 millioner kroner!

Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook.

Vi er nesten like sikre på at 11 Keanu Hanover tar seg av den fjerde avdelingen, og med åpent hodelag er vi ikke redd for at den lovende S.J.`s Caviar-sønnen ikke skal posisjonere kreftene sine riktig underveis. 5-åringen ble nemlig alt for pigg sist med helstengt holdelag, og det var lite å si på at det ble litt stive bein til slutt etter passeringer på 11.5/15.0. Løp i kroppen har normalt gjort godt etter litt pause, og vi er rimelig trygge på at vi spiller den beste hesten i løpet.

Forrige lørdag på Biri fikk vi seks rette på våre to største V75-forslag, og meget pene 21 150 kroner innspilt var da et faktum!

Kjører med null selvtillit (og da blir det veldig ofte feil...).
Ja, normalt hadde vi aldri vært inne på tanken om å gardere storfavoritten 9 Cream Of Arnie i V75-6, men når kusk Frode Hamre ser ut til å ha svært vondt for å vinne løp om dagen (vunnet to løp i 2010!) tyr vi til noen garderinger.

Super Arnie-sønnen stod for en solid innsats til sølv bak svært gode Maid For Tag sist, og dersom kusken timer angrepet riktig (6-åringen står i en veldig sjansearted rygg, og er trolig blant de siste inn i den første svingen) er det trolig ikke snakk om saken.

Inntar føringen på et relativt tidlig tidspunkt gjør 4 Perfect Crown i en feilfri utgave, og dersom kusk Hans P. Tholfsen får kjøre 17.0 første tusen der fremme kan Ambro Plush-sønnen vise seg svært vond å fange til slutt (og vi spiller til lekre odds i DD-spillet!).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-2: Vi finner tre vinnerkandidater her, men har klart mest tro på duoen 2 Rita Sensation og 12 Opal`s Pride. Førstnevnte er trolig matchet med en fin hånd frem i mot dagens oppgave i årsdebuten, og på sitt beste leder den lovende Dahir De Prelong-datteren et slikt løp rundt om.

Sistnevnte gjør ikke annet enn å vinne (og overbeviser fra dårlige spor hver gang), og ved sin siste triumf slo jo 4-årshoppa til Kjell Teigen klart bedre konkurrenter enn dagens.

V75-3: Vi støter her på en av dagens største favoritter i form av 3 Vestpol Balder, men vi tror rett å slett ikke Alm Viktor-sønnen er god nok i dette laget her. 4-åringen har vunnet sine løp i svært enkle omgivelser, og vi mistenker at Tjomsland-traveren ikke matcher de beste på fart.

En veldig tiltalende årsdebut til sølv leverte 6 Jærvenka (12-prosenter), og når champion Eirik Høitomt setter seg opp bak den lovende 4-årshoppa snakker vi om vår naturlige utgang på det store systemet i et åpent løp. 12 Ølmer er nok godt i gang fra sitt springspor, og ny kusk Asbjørn Mehla passer trolig godt på den litt vanskelige Elding-sønnen.

V75-5: Jevnt blant flere også her, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Strålende løp på upassende korte distanser har 8 Fin Fyr levert nå på slutten, og i en feilfri utgave er den sterke Helberg-traveren hesten å stå i mot til slutt. Imponerer stadig gjør 2 Pimax, men vi mener det er opp en liten klasse for Spikeld-sønnen denne gangen.

V75-7: Favoritten 14 Gigant Nico (klart god nok med litt flyt) står litt sjanseartet til, og vi snakker her trolig om et av dagens mest åpne løp. Kapasitet langt utover sitt relativt beskjedene grunnlag har 2 See See Rider (16-prosenter), og etter den flotte triumfen etter litt pause i den siste starten forventer vi å få se en ytterligere forbedret utgave av 5-åringen til dagens dyst (og Høitomt opp er intet minus!).

Forrige lørdag på Biri fikk vi seks rette på våre to største V75-forslag, og meget pene 21 150 kroner innspilt var da et faktum!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 140, 420, 840 og 2124 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 280 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Våre to V4-forslag på hhv 140 og 400 kroner kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Forus på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook.