To solide V75-bankere!

Foto: hesteguiden.com

Ja, våre to bankere for dagen har til sammen sanket sammen hele 463.000 kroner i inneværende sesong, og vi tror ikke det stopper med det!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

På onsdag innfridde begge våre bankere for dagen, men vi måtte opp på vårt store system for å få med oss smellen i innledningen, mens vårt største DD-forslag til 320 kroner på ny ga våre lesere et greit overskudd. Til lørdagens V75-omgang på Forus ser vi ingen grunn til å spekulere i mot dagens største favoritt, mens vi i tillegg mener å ha resonert oss frem til vinneren i finalen.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 24 millioner!

Rosinen i pølsen denne gang er Kjell Håkonsens Æresløp, hvor våre beste varmblodshester, med hjemvendte Maid For Tag i spissen støter sammen på en kjapp sprint i V75-6, hvor 100.000 kroner venter vinneren.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

To kalde V75-bankere
Sørlendingen Øystein Tjomsland går mot sin beste sesong noensinne, og i den andre avdelingen sender den fremgangsrike treneren ut en av sine seiersmaskiner, i form av 13 Vestpol Faxen. 6-åringen har vunnet hele syv løp så langt denne sesongen, og det stopper nok ikke med det. Järvsøfaks-sønnen har vært helt outstanding ved sine to siste triumfer, og når den seiersvante krabaten legger inn en sisterunde i 22-fart, ja så stiller han dagens konkurrenter sjakk matt.

Tjomsland-traveren er trolig fint i gang fra sitt springspor på lengste tillegg, og med relativt få hester på strek og 20 meter, skal det ikke være snakk om at dagens soleklare banker får posisjonsproblemer underveis.

Etter at vi har studert finalen nøye er vi også rimelig sikre på at 4 Røyns Skatt stiller til start med solide vinnersjanser, og når vi føler at en del av de andre favorittene i dagens rebus henger i en tynn tråd, ja så banker vi også Lome Elden-sønnen. Vi mener nemlig at de øvrige konkurrentene på 20 meter tillegg er relativt svake fra start, og da tror vi 4-åringen kan være kjapt fremme å overta teten fra 2 Vieri, som normalt ikke skal gå foran på dagens distanse.

Dersom den analysen skulle vise seg å holde stikk ser vi ingen grunn til at hester som Sem-traveren har stått likt med nå på slutten, skal hente både 20 og 40 meter ved denne anledningen. Vår andre banker for dagen stod for sterke innsatser i forbindelse med Derby, og i den siste starten må han få fullt godkjent for tredjeplassen på fine 27.9 full vei mot eldre hester.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Favorittduoen faller tungt?
Ja, det er slett ikke utenkelig at både 5 Almost Heaven og 11 Delice D. står igjen og galopperer fra start, og da åpner i så fall V75-4 seg veldig opp. Førstnevnte er ukjent med dagens startmetode, mens det er vanskelig å tro at sistnevnte skal trampe i vei i rett gangart etter det vi så i Bergen i den siste starten. Ved den anledningen hoppet Varenne-datteren fra start i to omstarter, med kun fem hester på strek, og når vi nå snakker om full volte og et trangt fjerdespor, ja så er 4-årshoppa blitt alt for stor favoritt med sine 70 %!

Vi garderer i hvert fall bredt på samtlige spilleforslag, og værer en smell. 8 C.C. Lina innfridde som vår friske banker i den sist starten, og med et optimalt smygløp, ja så er ikke 6-prosenteren i spillet ueffen her heller.

Dagens mest overspilte?
Ja, det mener vi favoritten 2 Muffin D.K. er i V75-3 med sine 66 %. 5-åringen har hatt en tøff sesong (og meget god sådan), men de siste innsatsene tyder på at vi her snakker om en hest som ser frem til å få litt hvile!

Voldsomt forbedret i regi Bo Westergård er 4 Strong Little Viking, og med optimale forutsetninger for Viking Kronos-sønnens del tror vi på en topp vinnersjanse. 7-åringen var usannsynlig god ved sin triumf på meget sterke 13.5 i den nest siste starten, og dersom den prestasjonen gjentas taper ikke Westergård-traveren dette løpet. Treneren tar på seg skylden for den ulykksalige galoppen sist (prøvde nytt utstyr samt ny skoning), men det er tilbake til vinnerresepten på lørdag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Nå har det smelt i innledningen de to siste V75-omgangene, men vi syntes tre hester skiller seg relativt klart ut her. Svært dyktige Kjell Håkonsen har nok hatt siktet innstilt frem i mot dagens oppgave i lang tid med 14 Rex Palema, all den tid Gidde Palema-sønnen står perfekt inne i løpet på pengene. Sporet ble dog sikkert ikke som han ønsket seg, men når det nå har kommet til to strykninger i løpet hjelper det litt på for den lovende 3-åringen. Med litt flyt på veien tror vi vår utgang på det store systemet feller samtlige til slutt, og den tredje strake triumfen kan dermed være et faktum. Champion Høitomt satser nok offensivt med 12 Qrrax, og den skjøre begavelsen skal regnes tidlig sammen med 11 Shanti`s Lorentz K.

V75-5: Veldig åpent, og vi garderer bredt. Hjemmetrener Gunleif Tollefsen ligger litt lavt med favoritten 4 Nordli Busa første gangen ut etter litt pause, og når nestfavoritten 9 Tjurajenta har skuffet kapitalt nå på slutten, ja så ser det unektelig litt skummelt ut. 10 Uberg Troll sjokkvant i V75`en sist, og selskapet er ikke verre enn at Troll Kos-sønnnen kjemper om seieren på ny, som en foreløpig 7-prosenter i spillet! Ille til i andre rekke på denne sprinten står 13 Baytor, men dersom det skulle løse seg litt underveis kan Høiby Kongen-sønnen bli tung å stå i mot til slutt.

V75-6: Et herlig oppgjør venter oss i Kjell Håkonsens Æresløp, og en naturlig favoritt må 1 Maid For Tag bli. Tagliabue-datteren stod for strålende innsatser på sin turne over dammen, og selv om formen trolig ikke er helt på topp er Mikkelborg-traveren hesten å slå fra spiss. Det skal nemlig godt gjøres å hente en lengde på den svært startkjappe 8-årshoppa, men Kai Johansen vil nok gjøre et realt forsøk bak 3 Megaman Neo (neppe vært bedre enn han er nå). Tøff kjøring der fremme kan 6 Tinita Love profitere på til slutt, og den formtoppede Super News-datteren er den siste vi ser med vinnersjanser i løpet.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 135, 405, 810 og 2160 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Forus på NRK2 kl. 20.15-20.55 på lørdag!

PS!Til en meget spennende søndag på Bjerke, hvor det skal kjøres Kriteriet for våre beste 3-åringer kommer vi med våre tips lørdag kl. 15.00! Det kan fort vise seg lønnsomt å klikke seg inn på Travmagasinet i den anledningen, hvor vi mener at vi kommer med meget interessante vurderinger!