*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To spenstige V75-bankere

Vi satser på Dansk dynamitt og en offensiv Tom Erik Solberg i ukens V75-runde.

19.12.08 16:50

Klikk her for gratis V75-tips.

Landets hovedbane Bjerke ringer inn julen med sin V75-kjøring på lørdag, og det er sportslig veldig fine løp som blir presentert. I DNT`s 4-årsserie kjemper 15 flotte unghester om en førstepremie på hele 100.000 kroner, og landets beste hopper strider om det tilsvarende i DNT`s hoppeserie. I tillegg ser vi frem til svært spennende løp i Bjerkepokalen og Kristianiapokalen forbeholdt de litt mer garvede løpshestene, der vinnerne kan kvittere ut hhv 75 og 100.000 kroner hver seg.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 20 millioner!

Vår første banker for dagen dukker opp i den tredje avdelingen i form av 9 Junior Vang. Danskegjesten holder høy svensk sølvdivisjonsklasse, og fra et perfekt spor for hans del tror vi den svært sterke Sugarcane Hanover-sønnen triller ball i hatt med konkurrentene. Dyktige Bo Westergård kommer til hovedstaden med klare seiersambisjoner, og vi tror vi snakker om ukens sikreste V75-vinner.

Litt mer spekulativ banker er 3 South Insane i V75-5, men vi mener bestemt at alltid offensive Tom Erik Solberg sitter bak en hest med solide vinnersjanser. Tamin Sandy-sønnen står helt riktig til i løpet, og når de antatt tøffeste i mot har trukket veldig sjanseartede spor har vi god tro på at 4-åringen fortsatt er ubeseiret i Solbergs dyktige hender.

2*2
I de to siste avdelingene satser vi på at det holder med to hester. I V75-6 står 4 Moments Tail innbydende til, og fra tet selger Comets Tail-datteren seg dyrt. Tøff kamp kan hun dog få av norskeide 7 French Rolls som ringreven Olle Goop kommer fra Sverige med. Viking`s Way-datteren kjemper stadig der fremme, og selv om sporet med fordel kunne vært bedre må 5-årshoppa tilmåles solide vinnersjanser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Et herlig oppgjør venter oss i finalen der 5 Valle Verner er den naturlige favoritten. Moe Odin-sønnen ser ut til å ha stabilisert seg mye på slutten, og da kommer også resultatene for 4-åringen. Fra tet kan Lindbak-traveren bli vond å fange, men vi kan ikke gå utenom 12 Joker Elden. Lome Elden-sønnen er på vei mot en ny formtopp, og slageren fra i våres må krysses tidlig fra sitt flotte springspor.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 420 og 1260 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 lørdag kl. 18.00-18.45.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.