Gå til sidens hovedinnhold

To spenstige V75-vinnere

I en superspennende rebus mener vi å ha funnet frem til to flotte bankere i jakten på storgevinsten.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det sikreste vårtegnet for de travfrelste er når Klosterskogen i Skien blåser i gang sitt påsketrav, og lørdagens løp er av sportslig høy kvalitet. Vi ser frem to herlige oppgjør i Habib`s Minneløp for de 4-årige varmblodshestene samt Klosterskogens Eliteløp hvor hele 400.000 kroner venter vinneren, og det er i nettopp disse to løpene vi har funnet våre holdepunkter for dagen.

Er du alene om å ha 7 rette vinner du 34 millioner!

Det begynner å bli en stund siden Vidar Hop feiret mange triumfer med herlige 2 Thai Tanic, men når Vestfoldingen på ny får sjansen bak Viking Kronos-sønnen tror vi gjensynet blir feiret med en bejublet hjemmeseier. 9-åringen er herdet i tøffe lag, og de siste innsatsene tyder på at vår hovedbanker for dagen er på vei mot full form.

Avslutningen til fjerde på 13.5 full vei i den siste starten mot Triton Sund % Co var av beste merke, og Goop-traveren har trolig kviknet ytterligere til når han nå har begynt med sin bedekningssesong. Vi mener dagens konkurrenter (hyggelige sølvdivisjonshester) ikke holder samme klassen, og fra et perfekt spor bør det dreie seg om en topp vinnersjanse.

I den tredje avdelingen får vi stifte bekjentskap med en svært spennende hest i form av 3 Housequake, og etter det vi har sett av Diamond Way-sønnen tror vi det dreier seg om en klink vinner. 4-åringen har vist seg veldig kvikk i vei bak startbilens vinger, og etter årsdebuten å dømme er dette en hest vi trolig kommer til å få høre mye om i tiden som kommer.

Ved den anledningen hadde tydeligvis trener Stefan Persson med hensikt tenkt å gi sin lovende krabat en rolig gjennomkjøring, men når han styrte ned på siste indre ut i oppløpet så smalt det bare til. Løpet var avgjort på to steg, og det var en helpigg hest som gikk over mål etter en sisterunde ned mot 13.0 Vår andre banker for dagen går til vanlig med helstengt hodelag så fravær av pisken tror vi ikke vil ha noen betydning, og dersom de krappe svingene takles på tilfredsstillende vis er det trolig ikke snakk om saken.

”Kjøp en ekspertkupong her”

Vi går tynt
I hhv V75-2 og finalen satser vi på å komme igjennom på relativt få hester. I den andre avdelingen støter vi på dagens største favoritt i form av 6 Zevs, og fra tet er den seiersvante Spang Best-sønnen hesten å slå. 7-åringen har innledet året med to flotte triumfer, og Klepaker-traveren kan meget vel legge på til sin tredje strake.

Veldig spennende til står dog 1 Moe Granar, og dersom kusk Hans Chr. Holm klarer å sikte inn rygg leder tror vi 21-prosenteren kan snyte den store favoritten for konfekten via siste indre. Løp i kroppen har garantert gjort godt på Braute-sønnen, og en finere oppgave enn dagens får neppe Birkeland-traveren. På det store systemet krysser vi også av for 5 Torpa Emil som holder absolutt toppform.

Svenskene vil sannsynligvis forsyne seg grovt av premiefatet denne løpsdagen, og i finalen gjør trolig 4 Lou Di Palio og 9 Airborn Tooma opp om den gjeveste sjekken. Begge har vist at de takler dagens lange distanse til fulle, og på full form tror vi de er klassen bedre enn dagens konkurrenter. Førstnevnte triumferte direkte etter litt pause i den siste starten, mens sistnevnte rapporteres å være fit for fight etter å ha vært indisponert p.g.a. en halsinfeksjon i den siste starten. På det store systemet betaler vi også for 5 Zandy Blou som fort kan vise seg kraftig forbedret med et løp i kroppen etter lang pause.

”Kjøp en ekspertkupong her”

Utgangshester i åpne løp
I de tre øvrige avdelingene er det veldig jevnt blant flere, og at vi kan få noen overraskende vinnere er slett ikke utenkelig. I V75-innledningen pådrar naturlig nok 11 Bork Odin seg et tungt favorittstempel etter mange solide innsatser, men vi føler oss fortsatt ikke helt trygge på Moe Odin-sønnen som ikke skal finne på alt for mye tull før det fort kan bli vel langt frem til flere skarpskodde konkurrenter.

Lekkert til i sitt springspor fra 20 meter tillegg står 10 Jeppes Odin i den fjerde avdelingen, og den brennkvikke Teigen-traveren kan fort sitte i tet ut av den første svingen. Med de antatt tøffeste i mot i svært sjanseartede spor kan trolig Moe Odin-sønnen bli vond å fange, og etter den siste innsatsen å dømme er formen tilbake for fullt.

Vidåpent i den femte avdelingen, men er naturlig utgangshest fra et optimalt smygspor er 9 Trotting Princess. Giant Chill-datteren har vist en jevnt stigende formkurve, og triumfen i et V75-løp i den siste starten var av den solide sorten på fine 16.1 etter en sterk avslutning på løpet.

Ny tipsklaff!
Til løpene på Klosterskogen fredag publiserte vi to Dagens Dobbel-forslag , og det største forslaget til 320 kroner satt klokkerent. Vi bankerspilte andrevalget Investor G.T., og de som fulgte våre anbefalinger kunne således hente ut meget pene 2800 kroner!

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre ordinære spilleforslag på hhv 120, 336 og 800 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 2079 kroner som er et ypperlig alternativ til de som ønsker å gå sammen i et andelslag f. eks. på jobben!

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du se/kjøpe her.

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Klosterskogen på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Kommentarer til denne saken