To tetjagende V75-bankere

Foto: hesteguiden.com

Begge våre bankere denne lørdagen er på vei mot full form og står perfekt inne i løpene.

Klikk her for gratis V75-tips.

Det er Trondheimsovalen Leangen som er vert for ukens V75-omgang, og nær sagt som vanlig ligger det an til store penger i en krevende rebus. Ukens hovedoppslag er Egil Alnæs` Æresløp for kaldblodshester tett oppunder eliten der 100.000 kroner tilfaller vinneren.

Er du alene om å ha 7 rette vinner du 26 millioner!

I en ellers vidåpen V75-2 blir 3 Lex Maijon vår frekke hovedbanker for dagen. Lex Jon-sønnen hadde en strålende fjorårssesong med hele 260.000 kroner innkjørt, og alt tyder nå på at han er på vei mot en ny formtopp.

Etter å ha stått ille til ved flere anledninger var 6-åringen meget bra til sølv på fine 27.9 i den siste starten, og med den starthurtigheten han viste frem i det løpet bør teten være innen rekkevidde. I så fall tror vi ingen rører Gravdal-traveren som er vant til å møte klart bedre hester, og at vi her foreløpig snakker om et tredjevalg kun markert på 20 % av de innleverte kupongene gjør ikke spillet noe mindre interessant!

Tilbake som en vinner?
Hele seks triumfer bokførte vår andre banker for dagen under fjoråret, men nå begynner det å bli en stund siden 2 Joker Elden har besøkt vinnersirkelen. Nå tror vi det imidlertid er dags for Lome Elden-sønnen som har levert to solide innsatser på slutten. Avslutningen til sølv i den siste starten var av beste merke, og kretsen rundt hesten har nok ventet inn dagens oppgave en god stund. Sporet tror vi han takler greit, og kusk Edvard Kristiansen er nok innstilt på å komme seg relativt tidlig foran med en av fjorårets store slagere i V75-6.

Joker Elden og Edvard Kristiansen stiller til start med solide vinnersjanser i V75-6.
Joker Elden og Edvard Kristiansen stiller til start med solide vinnersjanser i V75-6.

To hester gjør opp
I V75-5 mener vi det skal være en god mulighet for at vinneren er å finne på duoen 10 Mille Mollyn og 15 Tronstuelden. Førstnevnte innfridde som vår herlige banker i den siste starten, og Moe Odin-datteren var ved den anledningen overkant god. Løser det seg litt fra et sjanseartet spor kan 5-årshoppa bli vond å stoppe på ny. Sistnevnte var tapper i nederlaget sist på fine 29.8 etter en sterke siste 700, og Lome Elden-sønnen har trolig gått ytterligere frem med det løpet innenfor vesten.

Med to rekker på tre løp får vi således råd til å gardere relativt godt i de fire øvrige avdelingene, noe som på forhånd ser ut til å være påkrevd.

Ekspertforslag
Vi har satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 270, 600 og 1440 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 18.15-19.00!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.