*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To tetvinnende V65-bankere

I en favorittpreget omgang velger vi oss Jeppes Odin og Only Audition som alenestreker på Bjerke i kveld.

02.01.08 12:18

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kommer vårt Dagens Dobbel-forslag

Her kan du laste ned løpsprogram

Årets første V65-omgang ser lettløst ut på forhånd, og vi satser på to kapable travere som normalt sporer hele veien.

4 Jeppes Odin var vår banker også sist, og da lekte han med den nybakte V75-vinneren Pajahn. Gangen før slo han samme hest fra utvendig posisjon, og motstanden Teigen-traveren møter i V65-4 i kveld er ikke egnet til å skremme. Vi er rimelig sikre på at Cato Antonsen kan seiersdefilere for tredje gang på kort tid med den startkjappe Moe Odin-sønnen.

6 Only Audition er også en solid plussvariant i sitt grunnlag. Svenskeimporten til Søvik-stallen vinner stort sett de gangene den traver feilfritt, og det skjer stadig oftere med den nybakte 5-åringen. I fjor ble det hele åtte seire, og hadde det ikke vært for en tullegalopp i V75 på Forus før jul hadde han stått med fire strake seire. Super Photo Kosmos-sønnen er både sterk og speedig, og startrask som han er vil trolig Frode Hamre sikte inn teten direkte. Hesten har dog vunnet fra utvendig posisjon også - så dette skal være en meget god sjanse bare han holder seg til rett gangart.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

I V65-finalen blir seiersmaskinen 4 Trollgutt en av kveldens største favoritter. Den toppstammede 5-åringen vant hele 9 av 21 starter i fjor, og møter ikke akkurat mange seiersvante travere i kveld. Vi tar imidlertid med en hest inntil på alle våre spilleforslag, nemlig kapable 9 Hyper Bravur. Klarer Vidar Hop å holde denne i rett gangart er hesten meget god, og kan kneble storfavoritten. Viste at formen er klart pågang med en flott avslutning etter galopp sist.

De tre første avdelingene er også relativt oversiktlige, og vi tror vi har vinnerne på hhv 6,7 og 5 hester. Det betyr totalt 420 rekker som er lik vårt mellomste forslag.

På det lille forslaget til 120 kroner bruker vi bare to hester i den andre avdelingen, nemlig 4 Scepte Boko og 6 Kings Lucky. Begge disse damene tilhører hoppeeliten og står fint inne i løpet med toppform i kroppen.

Disse spilleforslagene kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Samlebongsystem basert på 4-ere
Vårt store forslag denne kvelden er på 1.190 kroner og er et såkalt samlebongsystem. Vi rangerer de tre første avdelingene med èn a-hest samt b og c-hester. Totalt er systemet på fire bonger som vi spiller fem ganger. Det betyr at vi kan få 6 rette 5, 10 eller 15 ganger avhengig av hvor mange av våre tre a-hester som innfrir.

Vi velger 4 Propellen som a-hest i V65-1. Austevoll-traveren begynner å nærme seg formen, og tredjevalget møter hester den absolutt kan slå i dag.

4 Sceptre Boko er en klar utgang i den andre avdelingen. Denne gang bør dødens unngås, og dermed er det fine sjanser for at Lars Anvar Kolle spurter ned alle tilslutt.

Klikk på bildet for å forstørre.

En annen Morten Ottersen-trent traver blir vår utgangshest i V65-3, nemlig 4 Global Jinx. Som med Sceptre Boko håper vi kuskeskiftet tenner hesten ekstra, og da tror vi 4-åringen kan begynne året på beste måte. Vidar Hop får nemlig sjansen denne gang, og det tror vi kan være det lille ekstra andrevalget trenger for å vinne i kveld.

Skulle ingen av våre tre 4-ere innfri kan vi likevel få V65 dersom de tre "dekkeløpene" blir vunnet av våre b-rangerte hester.

Vi har laget ferdig systemet som dere kan kjøpe her.

V65-løpene vises som vanlig i sin helhet på Nrk2 kl. 19.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag