To tetvinnere i Skien

Vi satser på at Van The Man samt Riverside News leder sine respektive løp rundt om på Klosterskogen i kveld.

Klikk her for gratis V5-tips.

Herdet i tøffe lag
Våre to V5-bankere i kveld er vant til å støte på klart bedre hester enn de gjør i dag, og de står dessuten perfekt til i sine respektive løp.

3 Van The Man N.L. i V5-innledningen får sannsynligvis servert teten, og da tror vi Echo-sønnen blir vond å fange til slutt. De to siste innsatsen har det vært lite å utsette på, der 5-åringen slett ikke har hatt den rette flyten i løpene.

Vi har også vondt for å se at 1 Riverside News taper i den fjerde avdelingen. Super News-sønnen holder strålende form, og ingen henter en lengde på 5-åringen fra start her sammen med startkjappe Vidar Hop.

Oversiktlig
De tre øvrige V5-løpene ser på forhånd ikke så vanskelige ut, og vi tror det kan være mulig å skjære igjennom på få hester. I den andre avdelingen skiller tre hester seg litt ut på kapasitet. 7 Trym er nok snakk om den beste hesten i feltet, men Moe Odin-sønnen står litt sjanseartet til bak bilvingen. To klare motbud finner vi form av tetløpende 1 Ulsrud Mikk og 4 Sarpsfoss.

I den tredje avdelingen står 3 It`s My Boy glimrende til, og skal regnes med en solid vinnersjanse. Reado-sønnen har dog vist seg litt variabel, og vi garderer allerede på det minste forslaget med en hest som treneren denne gangen er smått lyrisk til angående sjansene. Les om denne her.

Litt mer åpent i V5-finalen, der favorittduoen 7 Kristina M. og 8 Wilma D`Estino står litt vondt til. Tre sprintere i fine spor har nok vel så god sjanse, og vi krysser av for fem hester på samtlige av våre spilleforslag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 70, 245 og 900 kroner som du kan kjøpe i boksen oppe til venstre.

Det største forslaget er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en hele 30 ganger.